Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Valve + mobiil märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
robert41
HV vaatleja

sõnum 25.03.2008 15:12:41 Valve + mobiil vasta tsitaadiga

Tere,
Kas keegi tark tehnikaspetsialist oskaks nõu anda järgneva süsteemi tegemisel:

Nimelt mul oli turvafirmaga leping, nüüd sai see lõpetatud. Süsteem siis selline, et kui peaks alarm tekkima siis seade kasutab tavalist telefoniliini keskuse ühenduse võtmiseks. Nüüd kuna enam turvafirmaga seotud ei ole sooviks, et kui alarm tekiks siis selle turvafirma keskuse asemel annaks alram minu telefonile märku. On selline asi võimalik?

Ettetänades.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 25.03.2008 15:25:40 vasta tsitaadiga

Pole küll asjatundja kuid kuna enda tuttaval puidutöökoda ja ise elab 6 km eemal, siis on tal samamoodi telefonile suunatud see alarm. Kuid kuidas täpsemalt seda ei tea icon_smile.gif
wello
HV vaatleja

sõnum 26.03.2008 22:13:15 vasta tsitaadiga

Leia asjalik mees kes kirjutab valvekeskusesse sinu soovitud tel numbrid.
tagasi üles
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 31.03.2008 12:49:18 Re: Valve + mobiil vasta tsitaadiga

robert41 kirjutas:
Tere,
Kas keegi tark tehnikaspetsialist oskaks nõu anda järgneva süsteemi tegemisel:

Nimelt mul oli turvafirmaga leping, nüüd sai see lõpetatud. Süsteem siis selline, et kui peaks alarm tekkima siis seade kasutab tavalist telefoniliini keskuse ühenduse võtmiseks. Nüüd kuna enam turvafirmaga seotud ei ole sooviks, et kui alarm tekiks siis selle turvafirma keskuse asemel annaks alram minu telefonile märku. On selline asi võimalik?

Ettetänades.

See on võimalik kuid pead valveklaviatuuristikku tundma või vastava seadme manuaali omama, et ümber programmeerida. Kui natukene kulutada viitsid siis pane valvekeskusele GSM moodul, kui see keskus võimaldab. Neid mooduleid on igas hinnaklassis alates tuhandest kuni mitme tuhandeni... Vajadusel tonniga uus keskusekomplekt ja ongi moodne valve olemas icon_smile.gif Saad valvesse panna ja valvest maha võtta läbi mobiiltelefoni. Tead mis kell keegi koju tuli või lahkus ilma, et sa ise kodus oleksid icon_wink.gif ... Igati hea asi! Tõenäoliselt sul maakohas valve, sest linnas vaevalt, et keegi tänapäeval kasutab modemit! Modemiga on jama... Kui varas on teadlik valvesüsteemi olemasolust ja majast väljuva telefonikabla ennem sisenemist läbi lõikab siis tuleb välja, et oled mõttetult voolu raisanud valve peale! Kuskil maakohas pole sireenist ka kasu kui isegi linnas röövitakse rahaautomaati ja inimestel oma eluga nii kiire, et keegi ei pane undamist ja varaste toimetamist tähelegi!
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Valve + mobiil
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.