Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  ei tunnista videokaardi drivereid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja
-Re-Flex-

sõnum 01.01.2008 04:09:05 ei tunnista videokaardi drivereid vasta tsitaadiga

Probleem selles ,et sai pandud uus windows ja peale seda üridades videodrivereid panna ei tubnnista enam originaal video driveri plaadi drivereid icon_neutral.gif ütleb ,et ei ole olemas või ei saa kasutada neid!üritades sisi netist neid saada kuid peale lastes driverid hakkab arvuti/monitor/videokaart lolliks minema...paar minutit pilt OK (kuigi ekraanile tulevad igalepoole liikuvad ja vilkuvad pixlid (LCD monitor))ja siis hakkab monitor pilti mustaks viskama ja hiir kinni kiiluma (tundub just kui hiirt liigutades hakkab pilt mustaks minema ja siis mõni sekund tuleb tagasi ja hiir ei liigu mingi aeg ja siis uuesti OK kuni kohe hakkab uuesti sama jama pihta!lastes sisi netist saadud driverid maha et on Uknown driverid siis pilt on OK ,ei ole vilkuvaid pixleid ega viska pilti mustaks kuid video driverid ikka ju jamad...ei liiigu pilt hästi nii ju...
Oskab keegi mind aidata milles on probleem? mis toimub?tuli välja et mu tüdrukul on sama jama ,et ei ole video drivereid ja ei tunnista KA enam originaal plaadilt video drivereid!

Windows on XP ja kaart on : MSI NX7600GT-T2D256E, 7600GT/ 256MB DDR3

Ehk keegi teab mida teha?Olen ise hetkel 3 kuud sõjaväes passinud ja ei ole arvuti maailmaga kursis mis toimub ,et mix sellinne jama?

Loodan ,et kui ma tna kuidagi kaineks/üles ärkan on üritanud mind keegi aidata võib teab mis jama on?

Seni aga head pidutsemist ja Head uut aastat!!! thumbs_up.gif

viimati muutis -Re-Flex- 05.01.2008 15:56:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2008 09:58:32 vasta tsitaadiga

Kui paar minutit norm on ja siis alles lolliks läheb, siis kontrolli videokaardi temperatuuri.
Kommentaarid: 525 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 419
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja
-Re-Flex-

sõnum 24.02.2008 17:33:15 vasta tsitaadiga

virks kirjutas:
Kui paar minutit norm on ja siis alles lolliks läheb, siis kontrolli videokaardi temperatuuri.

videokaardil temp peaks korras olema ehk see paar minutit mil on OK ei kehti enam sest kui ikka vaadata siis ei ole paar minutit aega midagi vaid kohe hakkab arvuti lolliks minema :S
ehk kellelgi abi?
edit-ei oska keegi aidata? icon_confused.gif icon_neutral.gif

rääkisin sellest ka ühele targale ja ta ütles ,et tõmba endale everest ultimate ja vaata motherboardi mingid chippi andmeid mis on ja siis tõmba mingile kivile uued driverid et emaplaat ja videokaart on äkki konfliktis ja et ma uuendaksin seda...kuid ma ei saa ta jutust eriti aru et mida ma täpsemalt tegema pean ja mida ta mõtles selle all! Äkki keegi sai pointile pihta mida mulle soovitati teha.??
oskab keegi aidata`?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  ei tunnista videokaardi drivereid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.