Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taavilep
HV kasutaja

sõnum 15.10.2008 18:16:07 Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan vasta tsitaadiga

mure järgmine, et ei taha see emaplaat eriti 8800gt-d taha võtta, st monitorile pilti ei mana aga windowsisse jookseb küll? tuuslasin googlis ringi ja ei leidnud suurt midagi. Äkki on kellelgi ideid kuidas neid omavahel sobituma panna icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2008 08:25:45 Re: Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan vasta tsitaadiga

taavilep kirjutas:
mure järgmine, et ei taha see emaplaat eriti 8800gt-d taha võtta, st monitorile pilti ei mana aga windowsisse jookseb küll? tuuslasin googlis ringi ja ei leidnud suurt midagi. Äkki on kellelgi ideid kuidas neid omavahel sobituma panna icon_biggrin.gif

Oot.Kuidas sa tead,et wini läheb kui sinu jutu järgi pilti ette ei mana?.Kuuled heli lihtsalt? icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
taavilep
HV kasutaja

sõnum 16.10.2008 18:33:36 vasta tsitaadiga

nujah heli on kuulda, lahendus olemas ja mitte eriti positiivne minu jaoks. Tuleb välja et 8800gt-d ei toeta VIA chipsetiga emme. sobituma saab neid panna küll, kui 8800gt bios üle fläshida, aga siis kaob selle kaardi jõudlus, ainuke normaalne asi on osta uus emme, mida ma eriti teha ei tahaks, aga ju siis peab icon_biggrin.gif kahjuks. Probleem on veel selles ka, et seda fläshida tuleks ta toppida kuskile teise arvutisse, mida mul paraku pole käepärast. Äkki keegi teab kuida asja tööle saada ilma 8800gt-d fläshimata, siis paluks ideid icon_biggrin.gif Emme biose võiks üle küll käia kui oleks millega icon_biggrin.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2008 18:41:27 vasta tsitaadiga

taavilep kirjutas:
nujah heli on kuulda, lahendus olemas ja mitte eriti positiivne minu jaoks. Tuleb välja et 8800gt-d ei toeta VIA chipsetiga emme. sobituma saab neid panna küll, kui 8800gt bios üle fläshida, aga siis kaob selle kaardi jõudlus, ainuke normaalne asi on osta uus emme, mida ma eriti teha ei tahaks, aga ju siis peab icon_biggrin.gif kahjuks. Probleem on veel selles ka, et seda fläshida tuleks ta toppida kuskile teise arvutisse, mida mul paraku pole käepärast. Äkki keegi teab kuida asja tööle saada ilma 8800gt-d fläshimata, siis paluks ideid icon_biggrin.gif Emme biose võiks üle küll käia kui oleks millega icon_biggrin.gif

8800GT-d fläshides saad teha kahte asja pmst:
Kaardi ära "tappa"
Uue BIOS-i peale lasta

Mingit jõudluse langemist küll ei tohiks olla.On üks neist kahest.Fläshimine rappa läheb siis kasulik kui PCI video käepärast icon_razz1.gif

Üldiselt soovitaks ikka uus emme muretseda.Intel P35/P45 kiibistikuga soovitatavalt.VIA kiibistik ikka säästumasinatele kus mingid low end kaardid või Int. video thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
taavilep
HV kasutaja

sõnum 16.10.2008 18:56:58 vasta tsitaadiga

too hetk kui ma ta ostsin ei mõelnud ma muule, kui et saaks ruttu kätte ja tööle ja nüüd ongi peppus icon_biggrin.gif fläshimine sedamoodi nagu teha soovitatakse, siis langeb jõudlus 23-47%. Ühesõnaga tuleb 8800gt teise põlvkonna bios fläshida üle esimese põlvkonna omaga siis on ok. ja ta töötab muidu mitte. Ühesõnaga soovita mulle üks hea emme(miljonikroonist ei taha icon_lol.gif ) peab toetama: 8gb ddr2 800mhz, AM2, 2xIDE, sata otsi 4, PCI-E 16x(võiks olla SLI) aga ei pea. Tänan ette icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.