praegune kellaaeg 17.06.2025 09:05:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
taavilep
HV kasutaja
|
15.10.2008 18:16:07
Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan |
|
|
mure järgmine, et ei taha see emaplaat eriti 8800gt-d taha võtta, st monitorile pilti ei mana aga windowsisse jookseb küll? tuuslasin googlis ringi ja ei leidnud suurt midagi. Äkki on kellelgi ideid kuidas neid omavahel sobituma panna
_________________ Olen ainult inimene. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.10.2008 08:25:45
Re: Q: 8800gt ja asrock alivesata2-glan |
|
|
taavilep kirjutas: |
mure järgmine, et ei taha see emaplaat eriti 8800gt-d taha võtta, st monitorile pilti ei mana aga windowsisse jookseb küll? tuuslasin googlis ringi ja ei leidnud suurt midagi. Äkki on kellelgi ideid kuidas neid omavahel sobituma panna  |
Oot.Kuidas sa tead,et wini läheb kui sinu jutu järgi pilti ette ei mana?.Kuuled heli lihtsalt?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavilep
HV kasutaja
|
16.10.2008 18:33:36
|
|
|
nujah heli on kuulda, lahendus olemas ja mitte eriti positiivne minu jaoks. Tuleb välja et 8800gt-d ei toeta VIA chipsetiga emme. sobituma saab neid panna küll, kui 8800gt bios üle fläshida, aga siis kaob selle kaardi jõudlus, ainuke normaalne asi on osta uus emme, mida ma eriti teha ei tahaks, aga ju siis peab kahjuks. Probleem on veel selles ka, et seda fläshida tuleks ta toppida kuskile teise arvutisse, mida mul paraku pole käepärast. Äkki keegi teab kuida asja tööle saada ilma 8800gt-d fläshimata, siis paluks ideid Emme biose võiks üle küll käia kui oleks millega
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.10.2008 18:41:27
|
|
|
taavilep kirjutas: |
nujah heli on kuulda, lahendus olemas ja mitte eriti positiivne minu jaoks. Tuleb välja et 8800gt-d ei toeta VIA chipsetiga emme. sobituma saab neid panna küll, kui 8800gt bios üle fläshida, aga siis kaob selle kaardi jõudlus, ainuke normaalne asi on osta uus emme, mida ma eriti teha ei tahaks, aga ju siis peab kahjuks. Probleem on veel selles ka, et seda fläshida tuleks ta toppida kuskile teise arvutisse, mida mul paraku pole käepärast. Äkki keegi teab kuida asja tööle saada ilma 8800gt-d fläshimata, siis paluks ideid Emme biose võiks üle küll käia kui oleks millega  |
8800GT-d fläshides saad teha kahte asja pmst:
Kaardi ära "tappa"
Uue BIOS-i peale lasta
Mingit jõudluse langemist küll ei tohiks olla.On üks neist kahest.Fläshimine rappa läheb siis kasulik kui PCI video käepärast
Üldiselt soovitaks ikka uus emme muretseda.Intel P35/P45 kiibistikuga soovitatavalt.VIA kiibistik ikka säästumasinatele kus mingid low end kaardid või Int. video
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavilep
HV kasutaja
|
16.10.2008 18:56:58
|
|
|
too hetk kui ma ta ostsin ei mõelnud ma muule, kui et saaks ruttu kätte ja tööle ja nüüd ongi peppus fläshimine sedamoodi nagu teha soovitatakse, siis langeb jõudlus 23-47%. Ühesõnaga tuleb 8800gt teise põlvkonna bios fläshida üle esimese põlvkonna omaga siis on ok. ja ta töötab muidu mitte. Ühesõnaga soovita mulle üks hea emme(miljonikroonist ei taha ) peab toetama: 8gb ddr2 800mhz, AM2, 2xIDE, sata otsi 4, PCI-E 16x(võiks olla SLI) aga ei pea. Tänan ette
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|