Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sentinel01
HV vaatleja
|
02.01.2008 23:45:30
37" Plasmateler Panasonic TH-37PV70 |
|
|
Tere
Huvitaks, et millised kogemused Teil on selle plasma teleriga? Mis on hea, mis on halb?
Ma olen igasuguseid reviewsid ja foorumeid lugenud ja pean tunnistama, et jube segaseks läheb kõik. Sellest ühest telerist on palju erinevaid versioone ja erinevustel vahet teha ... oskab keegi paari lausega öelda, mis on vahe TH-37PX70 ja meil müüdaval TH-37PV70? Kas ainult sisse ehitatud tuuneri? Või on ka muid pisiasju? Üks, mis paistab olevat kindel, et selle raha eest peaks see teler olema väga hea ost. Kuna plaanis ei ole üldse seda arvuti monitorina kasutada (kui ainult vahel mõni film vms), samuti ei ole ma mängur, siis tundub, et plasma on minu jaoks õigem valik.
Kellel see teler on, kuidas on pilt kui SDd vaadata suhteliselt lähedalt (~2m)? Kas plasma urin (buzz) muutub pikapeale häirivaks? Kuidas on lood image retention'iga? Õhtu otsa vaadata näiteks ETVd, kas siis on ajutiselt logo sisse põlenud?
Tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
02.01.2008 23:59:48
|
|
|
Misasi on "plasma urin"? Plasma pildi sissepõlemised on nüüdseks küll ajaloo prügikastis, ei juhtu nendega midagi.
37" suuruse teleka puhul sooovitaks LCD-d, võta siis juba 42" plasma
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sentinel01
HV vaatleja
|
03.01.2008 00:13:08
|
|
|
tanq kirjutas: |
Misasi on "plasma urin"? Plasma pildi sissepõlemised on nüüdseks küll ajaloo prügikastis, ei juhtu nendega midagi.
37" suuruse teleka puhul sooovitaks LCD-d, võta siis juba 42" plasma  |
Tundub, et mingit urinat plasma telerid ikkagi teevad, vähemasti lugedes läänes inimeste kogemusi ...
42" jääb elamisse liiga suureks ja LCD-d ei taha erii, pilt on minu jaoks liiga kunstlik. Värvid pole päris need. Aga see maitse asi.
Mis seda sissepõlemist puudutab, siis küsida ju ikka võib
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
03.01.2008 00:29:41
|
|
|
Ega selle 37" ja 42" suurusevahe nüüd nii meeleta ka pole tegelikult, plasmasi üldiselt alla 42" lihtsalt ei toodeta, 37" vist Panasonicult ainuke.
Aga kui SD source-i vaadata, siis on plasma kindlasti LCD-st parem, FullHD teema on 37" puhul nagunii suht pointless vist
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
03.01.2008 00:53:18
|
|
|
tsitaat: |
FullHD teema on 37" puhul nagunii suht pointless vist
|
mis sa sellega öelda tahad?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wari
Kreisi kasutaja
|
03.01.2008 00:58:30
|
|
|
vahin iga nädalavahetusel u 6-10 tundi (42") Ma pole küll mingit urinat täheldanud(ka öötundidel). ja imo on pilt mahlasem kui LCD-del ( milledega mul on põhiliselt monitoride kogemus tegelt)
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.01.2008 01:13:08
|
|
|
väga huvitavaid omadussõnu kasutatakse siin ma vaatan...misasi on mahlane pilt?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
03.01.2008 01:30:19
|
|
|
LCD-l nö pildi teralisust rohkem, eriti SD source-i vaadates, plasma oma on sujuvam, kenam, parem. Kuid eks hetkel on LCD ka juba suhteliselt hea ja enamustele piisava kvaliteediga.
freestyler, 37" lihtsalt suhteliselt väike suurus.
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
wari
Kreisi kasutaja
|
03.01.2008 10:10:43
|
|
|
Mahlasuse all mõtlesin seda, et pilt pole nii kuiv kui LCD telekatel imo.
logo sissepõlemine peaks moodsatel mudelitel olema umbes sama suur oht kui logo sissepõlemine LCD ekraanidel. Selle vastu on plasmadel vigurid välja mõeldud, ning mina olen lühiajaliselt (mõned tunnid järjest) plasma telerit ka arvuti monitorina kasutanud, pilt on olnud terav ja sissepõlemist pole täheldanud.
ja just läpparite ühendamisel plasmaga olengi vaadanud, et LCD ekraan on ikka mageda pildiga ja muidugi vaatenurgast oluliselt mõjutatud ka. Samas teleriteks mõeldud LCD-d on muidugi paremini timmitud just sellex otstarbeks (telerina kasutamiseks)
tsitaat: |
Samas LCD ekraaniga ühel läpparil on küll kogemus, kus windowsi tegumiriba joon põles kergelt sisse, siiani kasutan seda läpparit, väga ei sega enam, (muutsin tegumiriba laiust ka) see on märgatav ainult tumedate taustadega filmide vm vaatamisel. |
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.01.2008 21:22:07
|
|
|
heh heh, väga kavalalt öeldud muidugi aga ei ma tegelikult tean jah nende mõlema sõna tavapärast tähendust ning ka seda, et mahlane ja kuiv on eesti keeles sisuliselt vastandid. ehk siis, selle peale ma oskaks vajadusel ise ka tulla, et kui pilt on mahlane siis ta ilmselt kuiv ei ole
mind huvitas see, kas taoliste huvitavate omadussõnade taga on ka tegelikult mingi loogiline põhjendus, tõlgendus asjale? teatavasti ei ole "mahlane" erinavate ekraanide iseloomustamisel just üks tihemini kasutatavaid kirjeldusi. seega ta võib tähendada ilmselt väga erinevaid asju... ja samas pole üldse haruldane ka see, et inimesed tihtipeale lihtsalt loobivad millegi iseloomustamiseks ilusaid aga ühtlasi väga kaugeid sõnu, mis tegelikult on liigagi subjektiivseid andmaks vähegi reaalset ettekujutust asjast.
isiklikult olen plasma ekraanidega kokku puutunud väga vähe, pikemalt jälginud polegi vist ühtegi. lootsin, et äkki selgitad natuke rohkem kui ühe sõnaga, mida sa mahlaka pildi all mõtled, kasutades selleks äkki näiteks mingit kombinatsiooni pisut tavapärasematest ja lihtsamatest iseloomustavatest terminitest. muidugi mulle võib täiesti vabalt ka väga tehnilisest vaatepunktist asja selgitada, selle vastu ei absull midagi
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
03.01.2008 21:33:24
|
|
|
Plasma pilt on üldiselt dünaamilisem, parema kontrastiga ja täidlasemate värvidega kui LCD, võiks isegi öelda et pisut kolmemõõtmelisem.
Ilmselt seda mõeldi selle "mahlase" all.
Väga heleda pildi korral võivad plasmad pisut piniseda jah, aga selle kuulmiseks peab tuba ikka üsna vaikne olema.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
veikov
HV vaatleja
|
03.01.2008 23:52:48
|
|
|
37" pana väga hea ht37pv70p mitte odavam 7p seeria loomulikult. iga päev vaatan ja võrdlen LCD ja plasmat. Kui huvi võin pakkuda erinevaid telereid.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
erk87
HV vaatleja
|
04.01.2008 00:19:33
|
|
|
kasutasin kaks kuud plasmat ( philips mingi 42 tolli, 15 kilo poes hind) arvuti monitorina, pole veel siiamaani aru saanud, et midagi viltu või et telekas "sisse põleks". Kas siis nagu ei tohiks monitorina kasutada? minu meelest ülim mugavus, kui plasma sul monitoriks
|
|
tagasi üles |
|
 |
wari
Kreisi kasutaja
|
04.01.2008 10:02:48
|
|
|
Jah ex ma vb lahmisin , aga mingi expert ma pole ja sellised sõnad lihtsalt tulid mulle esimesena pähe kui püüdsin oma tundeid nende ekraanide osas väljendada.
võib muidugi võrrelda kontrastsust ja reageerimiskiirust ja mustade värvide sügavust aga ausaltöeldes ei ole ma nende parameetrite sügava sisuga eriti sinapeal.
Paremini ma oma tunnet seletada ei suudagi tegelikult, mida rohkem ütleksin seda segasemax asi läheks.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.01.2008 01:08:02
|
|
|
tanq kirjutas: |
Ega selle 37" ja 42" suurusevahe nüüd nii meeletu ka pole tegelikult, plasmasi üldiselt alla 42" lihtsalt ei toodeta, 37" vist Panasonicult ainuke. |
Kuu lõpus peaks ma saama 32" plasmat proovida. Niiet tehakse ka väiksemaid.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |