praegune kellaaeg 21.06.2025 01:24:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mutabor
HV veteran

|
13.03.2003 19:13:32
|
|
|
vot kunagi ise ma töötasin arvutitemüüjana ja oma koha peal võin väita et mina küll ei müünud dumbuseritele kasumi saamiseks suvajuppidega komplekte. kui tuldi jutuga et tahaks arvutit osta, siis ma küsisin mis sellega tegema akkatakse, ja kui oli mängimisest juttu siis ma üritasin igatepidi selgeks teha mis mängimise juures tähtis on ja miks üks jupp on palju kallim kui teine. pealegi kui mul õnnestus kallimaid juppe müüa siis oli ka suurem kasum. probleemiks on pigem see et enamus müüjaid ei taha ennast ette kujutada ostja nahas ja hoolivad sellest et saaks mingi kast maha parsendada ja linnukese kirja ja saaks kliendist lahti kiiremini. teeninduse tase on lihtsalt khmm.
samas muidugi saab kallimate juppidega opis kliendi ära hirmutada ja teadmatuses läheb ta mujale ja ostabki sealt odavama arvuti kuna mina üritan talle mingi kallis jama pähe määrida.
inimeste rahakotti suurus on väga tähtis tegur. paljugi selliseid kes jahivad mingisuguse odavama kasutatud arvuti. et noh, arvuti on arvuti mis seal vahet on. naabitel on arvuti, laps tahab ka, mängimiseks, et tahaks 4000-5000 eest saada mingi korralik pill saada et pisike saaks mängida. ja kui siis laps laenab naabripoissi käest GTA3 plaati ja seda jooksutada ei saa siis on pisaraid kui palju ja vanematel kui palju muret kui nad võibolla ei saagi lubada endale osta uue komplekti....
arvuti on veel ikkagi suhteliselt uus asi inimeste elus et nad kõik teaksid vahet. siis kui need arvutid sama levinud kui telekad on, võibolla siis seda jama vähem?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
13.03.2003 19:29:38
|
|
|
vahepeal olid müügis lausa eriti valusad nn"Gamer" komplektid, mis koosnesid mingi karm p4, väheke sdrammi (just SDR, mitte DDR või Rambus) ja GF2mx (või üldse int. graafika)...
see tuleneki sellest, et enamuse ajast ei oska inimesed (nn. dumbuserid) muud vaadata, kui prose kiirust, seetõttu tehaksegi kiire prosega arvuti (igalpool reklaamideski kõlabki ju reeglina ainsa komplekti iseloomustava faktina prose ja tema kiirus), kuna aga teine asi, mida vaadatakse prose järel on hind, siis hoitakse ülejäänud juppide pealt kokku...
lõpptulemuseks on dumbuserit üliväga meelitav arvuti (kõva prose ja madal hind), kuna reeglina ei teata muudest juppidest suurt midagi (ehk ainult videokaardi mälu hulk, rammi hulk ja kõvaketta suurus, st mida rohkem seda uhkem), siis lähebki selline pooletoobine süsteem müüki kui "Ülikõva mänguriarvuti"...
sellise müügistiili on minu meelest K-komando lausa perfektsuseni arendanud, nende komplektid toovad alati muige näole (ja pisara silma vaeste ohvrite pärast)...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
13.03.2003 20:04:01
|
|
|
kusjuures see kõva prose võib ka celeron olla, peaasi et hertzid tugevad
muide k-komando oli eelmise kuu müügitabelis kolmandal kohal kui ma ei exi, ordi ja microlinki järel
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.03.2003 21:33:09
|
|
|
mutabor, ma ei öelnudki, et absoluutselt kõik sellega tegelevad firmad sitta myyvad, suurem osa siiski! aga ma arvan, et kasumit tahtsid sinagi saada, ja tegid ka sellex vastavaid lykkeid
mis firmas töötasid sis kui kysida tohib?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
13.03.2003 21:39:27
|
|
|
ma virma nime ei akka mainima aga tegemist oli suht väiksemat sorti microlinki edasimüüjaga. oma nö brände ei tehtud(a'la Gamer, Surfer jne asjad), kuid sai pandud vastavalt soovile komplekte küll. põhirõhk oli suppordile, mitte müügile.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.03.2003 01:31:34
|
|
|
nojah, kui juba omad soovid on klientidel, ex see näita ka, et vähekegi teadjamad kliendid. mäletan kui aastaid 5-6 tagasi ise esimest mazinat ostsin K-komandost, olid ka omad soovid ja teadsin juba suht hästi, mida tahan. video kohta oli nii mõndagi uuritud, kurikuulus rivaTNT, tolle hetke maailma kiireim kaart 8), sai sisse pandud ja veel olid seal mõned erisoovid, ketta kohta ning mobodest teadsid ka juba ühtteist. päris dumb ikka enam ei olnud ja ex k-vennad tegid asja ära ka ilma kysimusteta, tol ajal polnud k'l muide viga midagi, oligi parim koht tegelt
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
14.03.2003 02:15:22
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
mäletan kui aastaid 5-6 tagasi ise esimest mazinat ostsin K-komandost..... tol ajal polnud k'l muide viga midagi, oligi parim koht tegelt  |
Siis, kui nad veel Orbita majas ühes kapiga pooleks tehtud toas pesitsesid
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.03.2003 13:37:21
|
|
|
heh, umbes sel ajal jah kusjuures, tegelt neil oli sis ka gonsioril tuba renditud 8) mina ostsin juba sealt, aga sel ajal polnud ka veel hullu, nad olid sis väixed ja ettevaatlikud tegijad.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
16.03.2003 16:52:14
|
|
|
siiski ge4mx440 kohta on liiga kriitilised arvamused. Näiteks panna graafika nulli? Oleneb loomulikult mis mängust räägitakse, Ut2k3 võib graafikat julmalt sättida ju et FPS oleks kohane!! Te ise vaatate kah seda nime järgi et kui mx siis piix eksole, aga olete proovind seda praktikas? Võrrelda teda ei anna titaaniumitega(va. ge2ti) aga ta ei ole siiski pask ju?? Nüüd saab odava ge4mx440 juba ALLA 1000eeq nii et see ju hea tulemus?
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
16.03.2003 19:15:10
|
|
|
HGtafka kirjutas: |
siiski ge4mx440 kohta on liiga kriitilised arvamused. Näiteks panna graafika nulli? Oleneb loomulikult mis mängust räägitakse, Ut2k3 võib graafikat julmalt sättida ju et FPS oleks kohane!! Te ise vaatate kah seda nime järgi et kui mx siis <b>piix</b> eksole, aga olete proovind seda praktikas? Võrrelda teda ei anna titaaniumitega(va. ge2ti) aga ta ei ole siiski pask ju?? Nüüd saab odava ge4mx440 juba ALLA 1000eeq nii et see ju hea tulemus? |
Põhiprobleem peitubki just kaardi nimes! Julm nali oli sellele GF4 nimeks panna! Oleks selle nimeks mingi GF2 SUPERULTRA vms, siis ei nõutakski sellelt võimatut. Aga selline lollidepüüdmise trikk ajabki närvi. Oma hinna kohta pole kaardil ju vigagi, aga nimi GF4 tekitab segadust, kuna jõudluses kaotab see ju kõvasti GF3 seeriale.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.03.2003 01:15:18
|
|
|
hgtafka:
see teema on vana, nüüd on hinnad juba tõesti natuke teistsugused, ja nüüd ehk on ta tõesti juba oma hinda väärt, just see alla k'ne mingi üks kaart, mis meil siin "valida" on samas võib nüüd ikkagi öelda, et sellise kaardi ostmine hetkel on suht mõttetu raharaiskamine, oled nõus?
see praktika värk, mida rääkisid. jah, olen proovind, ja olen mõõtnud. kuigi seda on teinud ka paljud peale minu, praktikas! mistõttu, mul omal polegi indlasti vaja iga kord ise proovida, et milleski üsna kindel olla 8)
GF4 nimex panna sellele kaardile, jah, võib öelda, et see on otsene kliendi lollitamine. kuid samas, ex tal ju ole ikkagi ka selle "õige" 4ga palju sarnasusi, arhitektuuriliselt mõnes mõttes siiski lähedasem 4'le kui näiteks GF2'le, minu arvates. selle koha pealt polegi vb see nimi NII puusse pandud, ma isiklikult ei leia näiteks, et GF2 misiganes super oleks sellele kaardile parem nimi olnud. See on mõnes mõttes ka lihtsalt selline koht, kus klient peab teadma ise ka natuke, mida tellib. mingi aus liigutus see muidugi pole, kuid palju seda ausust sellises karmis konkurentsis ikka olla saab
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
17.03.2003 08:19:07
|
|
|
... põhimõtteliselt, ei saaks siin nüüd küll nVidia't süüdistada, et sellele
kaardile GF4 nimeks pani, kuna nagu siin juba varemalt mainiti, põhineb
kaart ikka GF4 tehnoloogial ja on märgistatud MX seeria märgisega, mis
on ju ka eelnevate seeriate juures tähistanud odavama otsa kaarte.
Selle "teene", et paljud inimesed nimetatud kaardis pettuma pidid, põhjustasid
otseslt arvutimüüjad, kes just ummisjalu ei rutanud tarbijatele selgitama,
et antud seeria kaardi puhul pole tegemist just 100% täisväärtusliku GF4
seeria kaardiga ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|