Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Millist muusikaprogrammi eelistad? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 15.11.2007 19:30:45 vasta tsitaadiga

WMP11 thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SGM
HV kasutaja
SGM

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2007 22:08:04 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
WMP11 thumbs_up.gif

Kuulamiseks kasutan ise ka sama, ja seda isegi videote vaatamiseks! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2007 19:21:01 vasta tsitaadiga

Audiosalvestuseks ja audiojuppide kergeks mudimiseks kasutan Audacity´t, tasuta ja piisavalt hea asi. Ainult selle efektid tunduvad kuidagi primitiivsed ja nõrgatoimelised... õnneks ma neid ei vaja, sest efekte lisan ma juba FL Studio all (kus ma üldse oma lugusid teen). Mikrofonilindistusteks kärab vahel ka Windowsi enda Soundrecorder.

Anvil Studiot olen proovinud, aga tookord ei suutnud ma sellest mingit heli välja meelitada. Vahest kunagi proovin veel. Tiba parem tulemus on tasuta softi osas olnud seni Linuxis LMMSiga, kus selle oma ostsillaatoriga isegi mingit meloodiat teha suutsin, ka olen proovinud sellist trummisofti nagu Hydrogen, mis on mu jaoks selline mittemidagiütlev... ma saan rütmid ju ka Fruity all kokku panna.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 17.11.2007 19:44:38 vasta tsitaadiga

FL Studio hakkab ära surema. Paljud uued pluginad ei käivitu või crashivad (Native Instruments pluginad, uued Waves pluginad, Amplitube2, AmpegSVX). Lindistada on ka natuke ebamugav. Kui mõnda input'i lindistama hakata, siis viskab failisalvestuse akna iga kord ette icon_evil.gif

Aga muidu programm väga südamelähedane. Kiire ja lihtne routing; automatiseerimise võimalus; sisemised kontrollerid (Formula Controller, Peak Controller, X-Y Controller). Peak controlleriga saab igavesti kavalaid sidechain'ingu trikke teha 8)
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 17.11.2007 20:25:25 vasta tsitaadiga

irw lindistama, pigem salvestama, lindistamine oli lintmakkide aegu

on kellelgi ostetud fruity loopi proge? kuidas see lifetime free update töötab, kas tuleb iga uus versioon tasuta kätte?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 18.11.2007 14:16:54 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:
irw lindistama, pigem salvestama, lindistamine oli lintmakkide aegu
Vabandust, ei osanud "Save As..." ja "Record" erinevate sõnadega nimetada icon_redface.gif
tagasi üles
Seidy
HV kasutaja

sõnum 18.11.2007 21:29:41 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
FL Studio hakkab ära surema. Paljud uued pluginad ei käivitu või crashivad (Native Instruments pluginad, uued Waves pluginad, Amplitube2, AmpegSVX).

Ise olen ka FL Studio mees juba 4 aastat ja mina küll taolisi vigu ei tähelda (NI´d ja Wavesid, Ampli 2 töötab ilusti). Pigem keeldub Wavelab pluginaid käima lükkamast ja pillub erroreid.

...aga lindistamine on küll FL Studiol vastik, selleks on paremad programmid leiutatud.icon_rolleyes.gif

ja kuna wavelab käitub imelikult viimaselajal üldse siis olen jälle Audacity peal tagasi. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 19.11.2007 01:48:04 vasta tsitaadiga

Seidy kirjutas:
degreal kirjutas:
FL Studio hakkab ära surema. Paljud uued pluginad ei käivitu või crashivad (Native Instruments pluginad, uued Waves pluginad, Amplitube2, AmpegSVX).

Ise olen ka FL Studio mees juba 4 aastat ja mina küll taolisi vigu ei tähelda (NI´d ja Wavesid, Ampli 2 töötab ilusti).

Huvitav lugu küll. Amplitube2 mootor on "fixed size buffer'iga", mida FL ei hakkagi kunagi toetama. Tõsi küll, mingi pooletoobine support on sellele tehtud, kuid see eeldab üliväikse viivitusega kaarti, või siis pead teisi instrumente vägisi "viivitama" et kõik sünkroonis käiks. Miskipärast crashib AT2 kohe kui play/stop nuppu vajutada... IGA kord.
Waves(API, SSL, Mercury Bundle, GTR3) ei avane FL Studio'ga üldse ju, kuna waveshell toetus puudub jällegi. Tõsi küll, 3rd party häkiga saab waveshelli laiali lõhkuda. Teine häda veel, Waves pluginate aknad hakkavad virvendama kui mingi muu aken sinna ette tõsta. Mingi graafika renderduse jama ilmselt.
Native Instrument Massive'il oli vist enda viga, kuna peale uuendust töötab korrektselt thumbs_up.gif
tagasi üles
gegga
HV vaatleja

sõnum 03.12.2007 18:17:51 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:

on kellelgi ostetud fruity loopi proge? kuidas see lifetime free update töötab, kas tuleb iga uus versioon tasuta kätte?

täpselt nii
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Seidy
HV kasutaja

sõnum 04.12.2007 17:16:38 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
Seidy kirjutas:
degreal kirjutas:

Ise olen ka FL Studio mees juba 4 aastat ja mina küll taolisi vigu ei tähelda (NI´d ja Wavesid, Ampli 2 töötab ilusti).

Huvitav lugu küll. Amplitube2 mootor on "fixed size buffer'iga", mida FL ei hakkagi kunagi toetama. Tõsi küll, mingi pooletoobine support on sellele tehtud, kuid see eeldab üliväikse viivitusega kaarti, või siis pead teisi instrumente vägisi "viivitama" et kõik sünkroonis käiks. Miskipärast crashib AT2 kohe kui play/stop nuppu vajutada... IGA kord.
Waves(API, SSL, Mercury Bundle, GTR3) ei avane FL Studio'ga üldse ju, kuna waveshell toetus puudub jällegi.

huvitav jah... minul jällegi amplitube 2 ja tema FL Studio sünkrooniskäiguga probleeme ei ole...
Waves´side koha pealt töötab platinum bundle küll laitmatult... kui siiski mitte arvesta seda probleemi, mis sul ampli 2 puhul oli... minul hakkab mönede wavesi pluginatega jälle viivitama... näiteks ühe eq´ga... aga see ei paista vist FL Studio probleem olevat, sest Nuendos viivitab plugin samuti.
tagasi üles
skulbox
HV vaatleja
skulbox

sõnum 10.12.2007 19:53:58 vasta tsitaadiga

orion platinum7.1
Igatpidi hea, aga millegipärast jookseb asi viimaselajal tihti kokku
nagu kõik töötab laitmatult ja järsku viskab desktopile ja kõik icon_sad.gif
Kas keegi oskab öelda ,milles võiks asi olla?
tagasi üles
Seidy
HV kasutaja

sõnum 10.12.2007 20:28:39 vasta tsitaadiga

maha ja uuesti peale aitab ehk? vahest hakkavad asjad näkku panema nii ja siis ise olen paljud maha-uuesti peale funktsiooniga uuesti tööle saanud icon_lol.gif
tagasi üles
skulbox
HV vaatleja
skulbox

sõnum 10.12.2007 20:56:12 vasta tsitaadiga

eino maha-uuesti peale on testitud meetod mida võib alati kaaluda/proovida icon_biggrin.gif
tagasi üles
Seidy
HV kasutaja

sõnum 11.12.2007 00:27:38 vasta tsitaadiga

mm. siis veel:
kunagi oli mul ühe (vigase?) pluginaga probleem ja seepärast ei tahtnud Cubase end käevitata isegi.
või siis näiteks veel on helikaardiga mingi jama?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Millist muusikaprogrammi eelistad? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.