Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pilot
HV kasutaja
|
16.03.2003 15:58:59
Trendnetiga DDNS teenusest |
|
|
Tekkis selline küsimus: on StarLight ühendus , Trendneti ruuter, ja kaks PC-d. Kui ma regan ennast nüüd dnsalias.com-i ja saan sealt domeeni, siis kuidas ma ruuteris suunan selle domeeni masinasse 192.168.1.1 (näiteks). Asi on nagu konfimises kinni aga kas selle Trendneti karbiga saabki üldse seda teha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu
Kreisi kasutaja
|
16.03.2003 16:07:10
|
|
|
sellega sai küll port forvangut teha. Aga abiks on eestikeelne manual, mida nägin K-saluuni (K-arvutisalong) kodulehel
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pilot
HV kasutaja
|
16.03.2003 16:50:24
|
|
|
Tänan vastamast. Aga küsimus jääks ikkagi üles, võibolla ma ei väljendanud ennast piisavalt hästi. Virtuaal serverl ubab suunata ühte pordinumbrit üks kord. Näiteks: mul on kaks DDNS domeeninime ja ma sooviksin neid suunata üks ühte ja teine teise masinasse.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
16.03.2003 18:24:06
|
|
|
Nii seda teha ei saa.
Ühe suunatud pordi peal saab kasutada ühel sisevõrgu IP-l asuvaid, aga eri domeeninimele vastavaid virtuaalservereid - muud võimalust ma ei näe.
Kahte eri masinasse suunamiseks pead ikkagi tegema Trendneti konfis kaks "virtual serverit" (trendneti virtual server ongi pordi suunamine) ja kasutama selleks kahte erinevat sissetulevat porti. DDNS-i mõlemad nimed jäävad näitama Trendneti box'i välimise IP peale, mitte sisevõrgu masinatele - ja selle vastu vist rohtu ei olegi.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pilot
HV kasutaja
|
16.03.2003 21:13:58
|
|
|
See tähendab , et antud ruuteri taha ei saa kahele eraldi masinale erinevaid misiganes servereid samale pordile teha? Kas on loll küsimus, kui küsiksin, et kas on sellist seadet millega saaks?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lednE
HV kasutaja
|
16.03.2003 21:22:19
|
|
|
Pilot kirjutas: |
See tähendab , et antud ruuteri taha ei saa kahele eraldi masinale erinevaid misiganes servereid samale pordile teha? Kas on loll küsimus, kui küsiksin, et kas on sellist seadet millega saaks? |
Asi ei ole aparaadis kinni. Kuna omad vaid ühte välist IP-d, siis sinna peale DNS ka viitab. DNS-il ei ole vähimatki aimu, mis su tulemüüri või NAT-i tegeva karbi taga toimub.
Muidugi on võimalus mängida portidega või teenustega nt. üks masin teeb veebi ja teine ftpd, või mõlemad teevad veebi, üks 80-das pordis ja karbis suunatud masinale A, teine pordis 8080 ja karbis suunatud masinale B.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|