Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Trendnetiga DDNS teenusest märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pilot
HV kasutaja

sõnum 16.03.2003 15:58:59 Trendnetiga DDNS teenusest vasta tsitaadiga

Tekkis selline küsimus: on StarLight ühendus , Trendneti ruuter, ja kaks PC-d. Kui ma regan ennast nüüd dnsalias.com-i ja saan sealt domeeni, siis kuidas ma ruuteris suunan selle domeeni masinasse 192.168.1.1 (näiteks). Asi on nagu konfimises kinni aga kas selle Trendneti karbiga saabki üldse seda teha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tõnu
Kreisi kasutaja

sõnum 16.03.2003 16:07:10 vasta tsitaadiga

sellega sai küll port forvangut teha. Aga abiks on eestikeelne manual, mida nägin K-saluuni (K-arvutisalong) kodulehel icon_smile.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
Pilot
HV kasutaja

sõnum 16.03.2003 16:50:24 vasta tsitaadiga

Tänan vastamast. Aga küsimus jääks ikkagi üles, võibolla ma ei väljendanud ennast piisavalt hästi. Virtuaal serverl ubab suunata ühte pordinumbrit üks kord. Näiteks: mul on kaks DDNS domeeninime ja ma sooviksin neid suunata üks ühte ja teine teise masinasse.
tagasi üles
nuhk
Kreisi kasutaja
nuhk

sõnum 16.03.2003 18:24:06 vasta tsitaadiga

Nii seda teha ei saa.
Ühe suunatud pordi peal saab kasutada ühel sisevõrgu IP-l asuvaid, aga eri domeeninimele vastavaid virtuaalservereid - muud võimalust ma ei näe.
Kahte eri masinasse suunamiseks pead ikkagi tegema Trendneti konfis kaks "virtual serverit" (trendneti virtual server ongi pordi suunamine) ja kasutama selleks kahte erinevat sissetulevat porti. DDNS-i mõlemad nimed jäävad näitama Trendneti box'i välimise IP peale, mitte sisevõrgu masinatele - ja selle vastu vist rohtu ei olegi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Pilot
HV kasutaja

sõnum 16.03.2003 21:13:58 vasta tsitaadiga

See tähendab , et antud ruuteri taha ei saa kahele eraldi masinale erinevaid misiganes servereid samale pordile teha? Kas on loll küsimus, kui küsiksin, et kas on sellist seadet millega saaks?
tagasi üles
lednE
HV kasutaja

sõnum 16.03.2003 21:22:19 vasta tsitaadiga

Pilot kirjutas:
See tähendab , et antud ruuteri taha ei saa kahele eraldi masinale erinevaid misiganes servereid samale pordile teha? Kas on loll küsimus, kui küsiksin, et kas on sellist seadet millega saaks?

Asi ei ole aparaadis kinni. Kuna omad vaid ühte välist IP-d, siis sinna peale DNS ka viitab. DNS-il ei ole vähimatki aimu, mis su tulemüüri või NAT-i tegeva karbi taga toimub.
Muidugi on võimalus mängida portidega või teenustega nt. üks masin teeb veebi ja teine ftpd, või mõlemad teevad veebi, üks 80-das pordis ja karbis suunatud masinale A, teine pordis 8080 ja karbis suunatud masinale B.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Trendnetiga DDNS teenusest
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.