praegune kellaaeg 18.06.2025 21:39:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Karr000
HV veteran
|
16.11.2007 20:41:53
6600GT kiilub mängides |
|
|
Niisiis, viimased paar kuud on olnud selline jama, et uuemate mängude käima panemisel paneb arvuti täiega pange: Ühel juhul lööb ette BSOD'i, kus kirjutab midagi nv4_disp kohta ning teisel juhul lülitub monitor välja nagu siis, kui valida sagedus, mida monitor ei toeta, kuid arvuti jääb täiesti sisse. Restarti teha ei anna, ükski nupp ei funka, ainus võimalus on pikalt power nuppu peal hoida ja arvutile shut down teha.
Eeldasin, et asi on peamiselt kinni driverite taga, nagu ma BSOD'ist välja lugesin ning tõesti, ma olen hiljuti uusimad driverid peale pannud (Hetkel Forceware'iga 163.75) Kuid hakkasin mõtlema, et äkki on asi milleski muus, sest kõikidel teistel tunduvad ka sama kaardiga need driverid hästi töötama.
Samas võiks keegi ka soovitada umbes 3-4 kuu vanuseid häid drivereid, et saaksin nendega proovida.
Igaljuhul igasugune abi on tere tulnud, asi juhtub just uuemate mängudega, NFS Carbon, ProStreet, Project Torque jne. Sims 2 ja Live For Speed on mängud, mida saan enam-vähem probleemitult mängida.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
16.11.2007 20:45:25
|
|
|
Kaart kuumeneb üle.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|