praegune kellaaeg 22.06.2025 00:32:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marcor1
HV veteran

|
03.09.2007 16:57:05
|
|
|
unnamed kirjutas: |
Lamp võim oleks üks targemaid valikuid hea kvaliteedi saamiseks, ja sellel ise tehtud väga head kastid. aga mees "kvaliteet" maksab ropult. |
Lamp pole sugugi hea hinna/kvaliteedi suhtega, rohkem selline "edasijõudnute" harrastus. Ning kvaliteet ei maksa ropult - valitud kasutatud tehnika ja ise ehitatud kõlarid(mingi tunnustatud komplekti järgi)..."stardimaks" vast ~10..15k.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
03.09.2007 17:37:34
|
|
|
Väites et lampvõim = kvaliteet tuleks enne ära defineerida mis siis see kvaliteet on.
Numbrilistelt näitajatelt teevad odavad tavavõimud ka kallitele lampvõimudele silmad ette. Inimese kuulmismeeled aga üldjuhul numbritest eriti ei hooli.
Lampvõimude heli meeldivus/mittemeeldivus on juba maitseasi, minu jaoks on puhtalt lampidel võimud liialt pehme soundiga, parim variant minu kõrva jaoks on olnud hoopis hübriidvõimud kus vaid eelvõimu osa lampidel.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
03.09.2007 19:20:55
|
|
|
Mh. ma ei ole kunagi lapvõimu kuulnud, aga millegi pärast ei usu neisse. Sama nagu mu sõber armastab vinüüle, et mõnus on kuulata...minu meelets lollakas aga eks see ole maitse asi.
Eks uued digitaal võimud on vast kõige paremad? Või mis?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
03.09.2007 22:44:48
|
|
|
Nagu ma ütlesin, puhtalt maitse ja harjumuse asi.
Digivõimud võivad kodukino jaoks sobida, muusikaks IMO mitte, lisaks on neil madalama takistusega kõlarite puhul probleeme ühtlase sageduskarakteristika esitamisega.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.09.2007 00:37:52
|
|
|
Eks need D klassi võimud hakkavad tasapisi peale trügima jah. Kuid audiofiilid ei pea neid seni eriti miskiks, ka ise ei taha kuulata isegi bassi läbi Dvõimendi. Lampvõimu vastu poleks midagi kui seal lõpus poleks reeglina väljundtrafot. Samas ilma trafota lahendused nõuavad suure tundlikusega kõlareid - mis aga omakorda võivad olla tegelikult mõneti probleemsed. Mõnes mõttes võiksid olla lambile sarnase heliga MOS-Fet võimendid....kuid kogemus ei julgusta ütlema et korralik translõpuga võim oleks kehvem.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|