Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Antennivõim Tv kaardile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 21.06.2003 22:17:11 Antennivõim Tv kaardile vasta tsitaadiga

Tre rahvas mul oleks yks kysimus.........mul on antenn jagatud teleka ja arvuti vahel...kuna signaal jäi arvutile lahjaks siis panin antennivõimu vahele aga oh ime pilt väriseb aga pilt on väga ilus.....kui võim ära võtta siis enam ei värise aga pildi kvaliteet muidugi halveneb.... ja huvitav on veel see et väriseb ainult ETV ja Kanal 2 natuke aga TV3 ja soomed mitte...kui panin antenni ilma võimuta ainult arvuti järgi siis on pilt väga ilus ega värise kuskilt otsast ...... icon_sad.gif siit ka kysimus kas annab midagi teha või on ainuke võimalus osta ilma võimuta antenn ainult arvuti järgi ja jätta see teine telekale...tegemist on leateki tv kaardiga
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2003 00:30:11 vasta tsitaadiga

Kasutad arvatavalt universaalset võimendit, mis võimendab kõiki kanaleid ühe palju. Seega võimendatakse Eesti kanalid üle. Sellepärast toodetaksegi eripiirkondadele mõeldud võimendeid ja ka need ei ole kõige paremad. Parim on kui annab võimendis reguleerida konkreetse kanali võimendusastet, sest vastuvõtu tingimused on igal konkreetsel juhul erinevad. Kui kasutad, nagu ma eeldan, individuaalantenni, siis lahenduseks oleks korraliku antennisüsteemi soetamine, mis koosneks Tallinna piirkonnas neljast antennist: ETV; K2-TV3; YLE1-2; MTV3-SVT-Nelonen ja võimendist. Muidugi ei maksa äraunustada, et parim võimendi on antenn ise, mitte elektroonika. Aga kahjuks alla 4 tonni korraliku antennisüsteemi kätte ei saa. Ja ise ei ole mõtet aretada, kui asja ei jaga, pöördu antenni spetside poole.
Ja üldiselt tahavad saada TV-kaardid head signaali, paremat kui telekad, et korraliku pilti näidata.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 24.06.2003 14:43:12 vasta tsitaadiga

Muide mul on tavaline võimuta antenn...kui ma selle ainult arvutile panen siis on pilt viimase peal....ei vaja see tv kaart mul midagi nii hääd signaali.... ostsin selle antenni EKRAANIST mingi 700 EEK-u...viimasepeal antenn...aga kui jagasin ta teleka ja arvuti vahel ära ja võimu ka vahele lükkasin siis hakkaski see jamps peale.....muide kas keegi teab kas see EKRAAN exsisteerib ka veel nägin kuu aega tagasi et uksed kinni ja vaateaknad olid ka tyhjad...lähex ja toox teise antenni veel siis problel kriips peal icon_wink.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
neo
HV kasutaja
neo

sõnum 25.06.2003 10:10:27 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
Muide mul on tavaline võimuta antenn...

on antenn ja selle külge ühendatud võimendi icon_smile.gif . aga veidi ka täpsustust ja üldist harivat: iga antenn toimib võimendina, mille tugevus on ära määratud suunadiagrammiga. mida teravam suunadiagramm (nt. sigari kujuline) seda parem võimendus ehk teisisõnu - parem vastuvõtt. 8) laiaribalistel antennidel (need odavad pesurestid katustel) on suunadiagramm alati kehvem ja ka nõrgem võimendus kui suundantennidel (nt. tavaline jagiantenn).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Antennivõim Tv kaardile
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.