praegune kellaaeg 17.06.2025 09:01:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
20.08.2007 00:28:13
|
|
|
mightythor kirjutas: |
minul on sülearvutil Inteli integreeritud 945GM graafikakaart ning televiisoriks Sony Trinitron KV-29CL11E. Kaabel on 5m S-Video(lisaks veel audio out ) --> SCART Bandridge kvaliteetkaabel(hind oli ~200.-). S-Video ots on 4 pin'iga(sülearvutil on 7). Kõik muu on kena, kuid puuduvad värvid. Televiisori taga on kaks SCART pistikut. S-Video --> SCART kaabli SCART otsa panin sellesse SCART pessa, mille juures on selline tähistus:
Nüüd vaatasin telekast EXT2 juures, et mida seal valida annab, kuid seal oli vaid AUTO ja TV valik(lootsin seal näha S-Video). Proovisin siis mõlemaga, kuid ei midagi. Samas C ja Y signaali ma kokku ühendama ilmselt ei pea, sest telekas ilmselgelt toetab S-Video signaali(ning ilmselt see AUTO peaks aru saama, et sisse tuleb talle S-Video). Graafikakaardi draiverite juures on määtatud signaali tüübiks B/PAL nii et graafikakaardi S-Video väljundist peaks ilusasti õigesti kodeeritud signaal väljuma).
Kas minu puhul on probleem siis arvatavasti ikkagi televiisori seadistuse juures? Kui jah, siis mida proovida võiks?  |
probleem on sull ikkagi selles 7-pinnises otsas millest composiiti sa kätte ei saa ehk on siit abi http://pinouts.ru/connector/7_pin_mini-DIN_female_connector.shtml
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
20.08.2007 04:48:30
|
|
|
keegi-Hannes kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
minul on sülearvutil Inteli integreeritud 945GM graafikakaart ning televiisoriks Sony Trinitron KV-29CL11E. Kaabel on 5m S-Video(lisaks veel audio out ) --> SCART Bandridge kvaliteetkaabel(hind oli ~200.-). S-Video ots on 4 pin'iga(sülearvutil on 7). Kõik muu on kena, kuid puuduvad värvid. Televiisori taga on kaks SCART pistikut. S-Video --> SCART kaabli SCART otsa panin sellesse SCART pessa, mille juures on selline tähistus:
Nüüd vaatasin telekast EXT2 juures, et mida seal valida annab, kuid seal oli vaid AUTO ja TV valik(lootsin seal näha S-Video). Proovisin siis mõlemaga, kuid ei midagi. Samas C ja Y signaali ma kokku ühendama ilmselt ei pea, sest telekas ilmselgelt toetab S-Video signaali(ning ilmselt see AUTO peaks aru saama, et sisse tuleb talle S-Video). Graafikakaardi draiverite juures on määtatud signaali tüübiks B/PAL nii et graafikakaardi S-Video väljundist peaks ilusasti õigesti kodeeritud signaal väljuma).
Kas minu puhul on probleem siis arvatavasti ikkagi televiisori seadistuse juures? Kui jah, siis mida proovida võiks?  |
probleem on sull ikkagi selles 7-pinnises otsas millest composiiti sa kätte ei saa ehk on siit abi http://pinouts.ru/connector/7_pin_mini-DIN_female_connector.shtml |
vabandust, et olin unustanud teemat uuendada infoga. Uurisin pohjalikumalt kaablit ja tuli valja, et viimane on katki(pinide 3 ja 15 vahel, vastavalt S-video ja SCART pistikud, oli takistus lopmatu). Ja mul polegi komposiitsignaali tarvis katte saada, SCART pesa juures on ju naidatud, et see toetab S-Video sisendit. Minuteada on 7 auguga S-Video pesa vaid selleks, et toetada profiseadmeid, kus varvi ja heledus sooned on dubleeritud. Voi tead sa teisiti?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|