Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  DVD-Player muudab arvuti monitoril midagit... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aq
HV kasutaja

sõnum 21.02.2003 12:20:13 DVD-Player muudab arvuti monitoril midagit... vasta tsitaadiga

Postitus DVD-maailma foorumist. Ehk osatakse siin aidata. Ei tea mille alla käib, niet kuna tegemist vast monitorite jms konfiga, siis lisan siia.

Selline jama, et arvuti DVD-playeri tarkvara (InterVideo WinDVD) muudab monitori juures midagit sellist, et monitoril on vajalik teha "restart" (või ma ei tea kuidas te nimetate seda, kui monitor selle plõksukese teeb ja pilt korraks eest läheb ). Asi nimelt selles, et ma ei leia põhjust. Nii resolutsioon, värvid kui ka monitori hertsid jäävad peale selle plõksutegemist samaks. See toimub WinDVD softi käimapanemisel ja kinnipanemisel jälle samamoodi tagasi. Aga mis on kõige veidram on see, et mul oli TÄPSELT SEESAMA player ka ennem kui ma Windowsi maha lasin ja uuesti peale. Nüüd sai kogu süsteem uuesti installeeritud ja peale seda selline nali. Eelmise Windows XP ajal sellist jama ei olnud - kusjuures, muidu oli mul eelmine XP palju ebastabiilsem.

Kas keegi vähemalt oskab aimata, mida võib ta veel muuta peale resolutsiooni, värvide või sageduse monitori juures??? Ja kas pidev plõksutamine mitte monitorile halb ole. Igatahes närvidele käib küll natuke.

Ilmselt in WinXP juures midagi konfimata, aga mis siis? Või playeri juures? Playeril on küll funktsioon "use best resolution" (vms), aga see pidavat käima TV-juurde ja seda ma ei ole kasutusele ka võtnud - st linnukest selle ette märkinud pole.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cul
HV kasutaja

sõnum 21.02.2003 15:27:37 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, äkki sa mõtlesid ka seda värvide all, aga ma kahtlen. Näiteks saab veel muuta värvi kraade.

Vaevalt, et järgnev viga sul on, kuna monitori 'reset' küll seda kõrvaldada ei tohiks, aga igaks juhuks ikkagi.
Lisaks on veel selline asi olemas, nagu color management. See pannakse automaatselt (saab ka käsitsi muuta) paika (display propertys-advanced-color....). Teeb se asi seda, et iga monitor näitab pilti pisut isemoodi, seepärast on reeglina iga monitori jaoks ka oma värviskeem. (Näiteks et mingi pilt näeks erinevate monitoride taga täpselt samasugune välja). Kui seda skeemi muuta, siis võib ka pilt hoopis teiseks minna.

Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  DVD-Player muudab arvuti monitoril midagit...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.