praegune kellaaeg 25.06.2025 10:34:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
21.06.2007 21:06:46
Kuidas vaadata telekast arvutist tulevat filmi normaalselt? |
|
|
Sai telku s-video kaudu ära ühendatud läpatisega. Kuna läpatisel on mobiilne nvidiakaart, pole seal ei mingeid tv-mode ega cloone ega midagi teiste monitoridega seostuvat. Kui panna display properties alt 2. monitori peal "extend desktop to this monitor", lendab desktop taustapildiga ilusti üle telekasse ja sinna desktopile saab vedada videosid ja faile ja kõik avanevad telekas. OLEKS VAJA KLOONI, kuna teleka reso on tyhine, on nt bsplayeri menüüd ülimalt ähmased ja et filmi vaadata, tuleb kõik fondid jne seal aknas paika panna, mis on tüütu. Oleks vaja et telekas näitaks täpselt sama mis läpaka ekraan, ei ole vaja arvutiga töötamise võimalust filmivaatamise ajal. Kuskil menüüdes aga seda klooni võimalust pole, 86.02 on draiveri versioon (hp lehelt)
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
22.06.2007 05:48:35
|
|
|
Ma küll kasutan ainult lauaarvutis nvidia kaarti (läpakas ati oma) kuid control panel peaks sama olema. Mina kasutan telekasse saatmiseks:
1)Only use one display (Single)
2)Philips FTV (ehk siis minu philipsi lcd)
3)siin all istub minu samsung syncmaster ehk põhiekraan siiski
Antud juhul iga kord kui ma tahan vahetada pilti kas arvutimonitor > telekas või vastupidi siis ma näpin neid seadeid vastavalt (punk 2) kas siis philipsi ftv või samsung syncmaster
Miskipärast mu telekale ei meeldi kloonimine või "jätkamine". Soovitaks samamoodi ka sinul teha.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|