praegune kellaaeg 25.06.2025 03:28:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
g3n1us
HV veteran

|
07.05.2007 22:28:50
|
|
|
Proovisin mina ka seda sammustki võlli määrida. 2 plaati luges välja ja sellega asi piirdus. Kasutasin toda kollast õmblusmasina õli.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.05.2007 08:56:41
|
|
|
tarantel kirjutas: |
EPILOOG
Ordi minu kirjale ei vastanud.
Kontakteerusin kasutajaga Juhuslik, kes teadis kohe vea ära.
Nimelt mingil põhjusel ei saanud teoga mootor laseri vedamisega hakkama. Piisas sellest, kui ma need eraldasin. Nüüd töötab nagu uus. Siinid tundusid aga suht kuivad olevat. Tavotiga määrida ei julgenud, tundub liiga paks.
Keegi oskab midagi soovitada?
Resümee
Tore, et on nii tarku abivalmeid inimesi. Ja viga võib olla ka seal, kus visuaalselt kõik korras olevat paistab. |
Kena näha, et oli üldse tahtmist nii pikalt jantida...
Detailid vaatasid korralikult üle, et on nad ikka veel füüsiliselt terved ja õige kujuga (s.t. mitte liiga ära kulunud), muidu on sama viga kerge uuesti tulema?
Tehniline vaseliin vist on tõesti hea määre sinna, õmblusmasinatele mõeldud õli pole kuigi pika kestvusega ja kogub endasse tolmu ja läheb paksuks....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|