Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  windows server 2003 seadistamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2006 13:45:06 vasta tsitaadiga

Võrgust bootimiseks tuleb add-remove programs->windows components alt installida Remote Installation Services
Siis restart ja peale seda start->run->risetup
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.02.2006 16:01:39 vasta tsitaadiga

Death kirjutas:
Markspoiss, terminaliserveri korral peaks rahvale kättesaadav olema kõik mis mainitet looma installitud on.

see võrgust bootimine millest sina räägid on hoopis teine asi.

tean et teine asi... sry et korraga 100 asjast räägin aga tahan mitut asja teha noh;D

küsimus siis veel et kas on võimalik teha mitut nimeserverit samasse serverisse? ja luua erinevaid domeene? ja kui siis kuidas...

mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 12.04.2007 16:00:09 vasta tsitaadiga

ma tahaks seda teada, millises programmeerimis/scriptimis keeltes saab Windows 2003 scripte teha? Tean, et saab kasutada batch scripte ning VisualBasic'ut, kuid kas veel midagi? Ilmselt on muidugi veel sellinevoimalus, et naiteks C's kirjutada mingi tarkvara ja sisse logimisel tõmmatakse see mingi VB scripti abil käima. Aga ehk keegi, kes on Windows 2003 tegelenud, oskab mu küsimust kommenteerida icon_question.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 12.04.2007 16:39:53 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
ma tahaks seda teada, millises programmeerimis/scriptimis keeltes saab Windows 2003 scripte teha? Tean, et saab kasutada batch scripte ning VisualBasic'ut, kuid kas veel midagi? Ilmselt on muidugi veel sellinevoimalus, et naiteks C's kirjutada mingi tarkvara ja sisse logimisel tõmmatakse see mingi VB scripti abil käima. Aga ehk keegi, kes on Windows 2003 tegelenud, oskab mu küsimust kommenteerida icon_question.gif
kentsakamaid mõtteid kui sul annab otsida icon_exclaim.gif Mille kuradi jaoks peaks C-programmi veel VBscriptiga käivitama icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Pane programmid mis tahad kohe käivituma startup-i ja kellaajaliseks käivitamiseks on sheduler.....foorumis windowsi teemades mitmed korrad nämmutatud....
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 06.07.2009 01:56:34 vasta tsitaadiga

kui Windows Server 2003 seadistada "Per Server Licensing", siis kas mingi process jälgib pidevalt ühenduste arvu serveriga? Ning kui tuvastab, et ma pole enam ühendatud, siis annab minu CAL'i vabasse kasutusse?
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 08.07.2009 23:03:09 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
kui Windows Server 2003 seadistada "Per Server Licensing", siis kas mingi process jälgib pidevalt ühenduste arvu serveriga? Ning kui tuvastab, et ma pole enam ühendatud, siis annab minu CAL'i vabasse kasutusse?

Terminalserveri litsenseerimisel on kaks varianti:

1. Per User
2. Per Device

Mingit "Per Server Licensing" varianti olemas ei ole. Litsentsihaldusega tegeleb litsentsiserver.

mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 09.07.2009 13:56:06 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
mightythor kirjutas:

Terminalserveri litsenseerimisel on kaks varianti:

1. Per User
2. Per Device

Mingit "Per Server Licensing" varianti olemas ei ole. Litsentsihaldusega tegeleb litsentsiserver.

aga see siin: link? Ning mida sa litsentsiserveri all mõtled? Kas lihtsalt ei saa Control Panel'is seal olevas litsentsihaldustarkvaras litsentse määrata?
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 09.07.2009 14:26:08 vasta tsitaadiga

mightythor, ma pole oma tutvuskonnas kuulnud, et keegi per-server litsenseeriks, sest infrastruktuuri laienemisega läheb see väga kiiresti väga kalliks (kuigi ma ei tea ühe server CAL hinda, võib seda eeldada). Per-user/Per-device baas CAL puhul loetakse neid kokku paberilt, mingit funktsionaalset piirangut minu teada pole.
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  windows server 2003 seadistamine mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.