Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
remi
Kreisi kasutaja
|
16.02.2006 13:45:06
|
|
|
Võrgust bootimiseks tuleb add-remove programs->windows components alt installida Remote Installation Services
Siis restart ja peale seda start->run->risetup
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
17.02.2006 16:01:39
|
|
|
Death kirjutas: |
Markspoiss, terminaliserveri korral peaks rahvale kättesaadav olema kõik mis mainitet looma installitud on.
see võrgust bootimine millest sina räägid on hoopis teine asi. |
tean et teine asi... sry et korraga 100 asjast räägin aga tahan mitut asja teha noh;D
küsimus siis veel et kas on võimalik teha mitut nimeserverit samasse serverisse? ja luua erinevaid domeene? ja kui siis kuidas...
   |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
12.04.2007 16:00:09
|
|
|
ma tahaks seda teada, millises programmeerimis/scriptimis keeltes saab Windows 2003 scripte teha? Tean, et saab kasutada batch scripte ning VisualBasic'ut, kuid kas veel midagi? Ilmselt on muidugi veel sellinevoimalus, et naiteks C's kirjutada mingi tarkvara ja sisse logimisel tõmmatakse see mingi VB scripti abil käima. Aga ehk keegi, kes on Windows 2003 tegelenud, oskab mu küsimust kommenteerida
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.04.2007 16:39:53
|
|
|
mightythor kirjutas: |
ma tahaks seda teada, millises programmeerimis/scriptimis keeltes saab Windows 2003 scripte teha? Tean, et saab kasutada batch scripte ning VisualBasic'ut, kuid kas veel midagi? Ilmselt on muidugi veel sellinevoimalus, et naiteks C's kirjutada mingi tarkvara ja sisse logimisel tõmmatakse see mingi VB scripti abil käima. Aga ehk keegi, kes on Windows 2003 tegelenud, oskab mu küsimust kommenteerida  |
kentsakamaid mõtteid kui sul annab otsida Mille kuradi jaoks peaks C-programmi veel VBscriptiga käivitama
Pane programmid mis tahad kohe käivituma startup-i ja kellaajaliseks käivitamiseks on sheduler.....foorumis windowsi teemades mitmed korrad nämmutatud....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
06.07.2009 01:56:34
|
|
|
kui Windows Server 2003 seadistada "Per Server Licensing", siis kas mingi process jälgib pidevalt ühenduste arvu serveriga? Ning kui tuvastab, et ma pole enam ühendatud, siis annab minu CAL'i vabasse kasutusse?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
08.07.2009 23:03:09
|
|
|
kui Windows Server 2003 seadistada "Per Server Licensing", siis kas mingi process jälgib pidevalt ühenduste arvu serveriga? Ning kui tuvastab, et ma pole enam ühendatud, siis annab minu CAL'i vabasse kasutusse? |
Terminalserveri litsenseerimisel on kaks varianti:
1. Per User
2. Per Device
Mingit "Per Server Licensing" varianti olemas ei ole. Litsentsihaldusega tegeleb litsentsiserver.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
09.07.2009 13:56:06
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
kui Windows Server 2003 seadistada "Per Server Licensing", siis kas mingi process jälgib pidevalt ühenduste arvu serveriga? Ning kui tuvastab, et ma pole enam ühendatud, siis annab minu CAL'i vabasse kasutusse? |
Terminalserveri litsenseerimisel on kaks varianti:
1. Per User
2. Per Device
Mingit "Per Server Licensing" varianti olemas ei ole. Litsentsihaldusega tegeleb litsentsiserver. |
aga see siin: link? Ning mida sa litsentsiserveri all mõtled? Kas lihtsalt ei saa Control Panel'is seal olevas litsentsihaldustarkvaras litsentse määrata?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
09.07.2009 14:26:08
|
|
|
mightythor, ma pole oma tutvuskonnas kuulnud, et keegi per-server litsenseeriks, sest infrastruktuuri laienemisega läheb see väga kiiresti väga kalliks (kuigi ma ei tea ühe server CAL hinda, võib seda eeldada). Per-user/Per-device baas CAL puhul loetakse neid kokku paberilt, mingit funktsionaalset piirangut minu teada pole.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|