praegune kellaaeg 20.06.2025 20:44:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheDJ
HV veteran
|
26.02.2007 16:03:38
Probleem AVerMedia TV/FM Tuner AVerTV 503 STUDIO helikvaliteediga |
|
|
Äkki keegi oskab aidata. Pilt on ilus aga salvestades tuleb heli selline nagu topelt või ragisev, raske seletada.Ühel korral olen saanud ka siiski normaalselt asja kätte aga ei meenu milline seadistus siis softil oli. Kaasaolev soft töötab kenasti muidu. Aidake. Mis peab olema seal audio all, (line in või midagi muud) ja mis peab olema selektitud windowsi audio all volume kontrolis. Usun et mul on midagi seal valesti, pilt see-eest on ikka üle prahi ilus. Ehk oskab keegi mind aidata. Tegu peaks olema suht lihtsa asjaga aga ma ei tea mida pean valima. Arvutis on kaardil taga antenn (kaabel tv), helijuhe läheb kaardist heli (ilmselt audio out)...tahaks seda asja ikka korda saada. Igal juhul olen ühel korral saanud kena pildi ja heli, salvestasin siis mpg formaadis faili, tuli küll väga suur aga see-eest oli kõik sünkis. Full AVit suht paha salvestada, kuna imeb ressursse (512 DDR rammi ja 1,8Ghz Barton ikkagi!) Usun et keegi oskab aidata, kes on selliste teemadega rohkem kokku puutunud. Mul on ilmselt seal mingi vale helivärk pandud optionsides mistõttu ta salvestab kehva kvaliteediga, st source ei ole päris õige või on midagi ülearu selektitud mis muudab heli ragisevaks, mittekvaliteetseks. Umbes sama probleem nagu mikri jätad sisse ja vilisemine. Midagi peab kuskilt õigesti panema, seadistama, aga mis täpselt.
Tänan.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|