Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Creep
HV vaatleja

|
16.01.2007 15:36:33
Probleem mängude alla panemisega |
|
|
Ostsin endale eile uue videokaardi: Nvidia GeForce 7600GS
ja nüüd on selline asi,et kui ma m6ne m2ngu alla panen (nt nogu ctrl alt delete v6i see windowsi märgiga) siis enam tagasi lahti ei saa.
Ja ei saa ka m2ngudesse minna sest viskab kohe alla ja siis ma proovin uuesti alt selle lahti võtta siis enam ei tule nogu ma juba kirjutasin.
Palun keegi aidake.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
16.01.2007 15:43:49
|
|
|
task managerist mängu juurest valida paremklõps menüüga restore? või ta viskab sul üldse kinni?
tglt tervislikum viis mängu 'alla panna' on alt+tab
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.01.2007 15:49:26
|
|
|
Wini all pole tegelikult mängude minimeerimine üldjuhul kuigi tervislik. Mängu tegijad peavad spetsiaalselt selle jaoks asjad progema et peale minimeerimist puudu olevad asjad taastada. Paljud mängutegijad on seda kenasti teinud kuid leidub mõned kes ei ole.
Küsimus aga selline et kas varem oli sama jama? Kui oli siis mis kaardiga? Kas jama on kõigi mängudega? Kui ei siis millised jamavad/ei jama?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
16.01.2007 15:59:00
|
|
|
Karta on,et see on mängu enda viga mitte vidika ma arvan.
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
16.01.2007 16:40:02
|
|
|
Mõned pelad ei lasegi minimize toppida, välja ei saa ka end taski avades. Ise arvasin, et see on selleks, et cheatimist vms ära hoida.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.01.2007 16:48:14
|
|
|
Üldjuhul ei ole see cheatimise vältimiseks. Lihtsalt D3D'l (opengl ka?) on loll komme et kui programm ei ole aktiivne siis võib OS oma suva järgi tolle programmi asju mälust eemaldada. Kui proge taas aktiveeritakse siis peab too kontrollima et asjad oleks olemas. Paaril mängul olen näinud et peale maksimeerimist laetakse koos progressbariga uuesti asjad mällu tagasi, enamasti on lihtsalt nii et masin ragistab tükk aega kõvaketast ning mäng ei räägi mis parjasti teoksil
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creep
HV vaatleja

|
16.01.2007 17:03:47
|
|
|
Ei ma ei saa üldse m2ngu t66legi.
Kohe kui m2ngu l2hen viskab v2lja ja siis enam sisse tagasi ei saa.
Ja varem selliseid probleeme polnud.
Aga see algas vist sellest kui ma oma uue kaardiga proovisin CS 1.6-es panna video settingud OpenGL-ilt Software peale tahtsin proovida mis see on ja sellest ajast enam uuesti lahti ei l2he.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
16.01.2007 17:13:02
|
|
|
mul oli ka sama kala, aitas formatt, windoosas oli miskit peetis
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creep
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|