Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karlcrutch
HV kasutaja

|
08.02.2007 22:43:10
probleem videokaardiga |
|
|
Selline probleem ,et kui lähen mängu ja mäng lööb fullscreene siis arvuti lylitab monitori välja ja enam sisse ei lylita.Tõstsin juhtme dvi peal ja ikka midagi.Kaart on radeon 9600Xt ,kui mäng on window screenes siis töötab ilusti.Ja selline probleem ka veel ,et kui arvuti hommikul käima panen siis pilt nagu paneb näkku räigelt ,tekst nagu venib ja pildid on imelikult nagu triibud jookseksid.kuidas ma need probleemid lahedanutd saan?
Mul on sellest videokaardist tõesti koppees koguaeg paneb näkku.Äkki soovitate hoopis mõnda videokaarti ,mis on sellega samaväärne , on gforce mitte radeon(täielikult pettunud nendest kaartidest) ja on agp 'le hind võiks olla alla 1000.-
Eelmine kaart oli ka radeon ja see pani ka näkku.Kõik gforce kaardid ,mis mul olnud on , on töötanud ilusti ja mingeid problemme pole olnud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver112
HV kasutaja

|
09.02.2007 00:20:45
|
|
|
Mängu probleem võib olla:
Mängus video setingud on põõsas... (Ilmselt monitor ei vea välja setinguid)Ma suutsin oma sõbral nii 640x480 resoga cs1.6 acci pee*e ajada kui luckely minu 2. sõber tõstis mingeid faile ja sai korda
Vaata üle mängu conf...
Kaardi kohta ise ei oska midagi öelda, vaata luubiga kaardi "jooned" vms üle
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlcrutch
HV kasutaja

|
09.02.2007 15:27:32
|
|
|
Ma ei usu ,et asi mängudes on see probleem on iga mänguga.Ta topib ise need graafika settingud.Enne seda ,kui toitkas katki läks töötas kõik ilusti siis pani ka mängudel ise settingud ja kõik oli ok.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
09.02.2007 15:29:40
|
|
|
Tundub ,et kuumeneb kaart üle.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlcrutch
HV kasutaja

|
09.02.2007 16:33:17
|
|
|
natuke veel infi siis:
Proovisin 3d mark 03 ja sellega oli nii, et vahpeal lõi lihtsalt pildi mustaks ja siis läks nats mööda ja näitas järgmise testi laadimist.Mängudes on mul nii ,olnud ,et vahepeal jääb mängu nagu seisma(jookseb nagu kokku) ja siis läheb mingi 3 mintsa mööda ja siis jookseb edasi.
#dmarkis oli ka nii ,et lõpu poole ta lihtsalt lõi yhe kirja ,ette,et dont support ja plaplapla. Windowsis oli reso siis läinud 640x480 peale ja peale seda enam ei saanud yhtegi 3d marki tesit teha ,kuna ütles ,et dont support(reso panin kõrgeks tagasi),panin proge kinni võtsin lahti ,aga ikka midagi.nüüd tegin restard ija nüüd saab jälle.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasto
HV kasutaja

|
09.02.2007 17:27:36
|
|
|
mis toide arvutil on ? seda on võibolla vähe.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
09.02.2007 17:28:52
|
|
|
Või siis vana toite läbipõlemine põhjustas ka ülejäänud süsteemis miskit.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlcrutch
HV kasutaja

|
09.02.2007 18:02:57
|
|
|
rasto kirjutas: |
mis toide arvutil on ? seda on võibolla vähe. |
uus toide on FSP Group Fortron Blue Storm 400W
toitekas vaevalt viga on.
Proovisin mängu window screeneis ja seal lööb ka nats peale mängu alustamist selle akna mustaks.Winows kõik on ok ,aga selle mängu akna lääb mustaks ja siis läheb nats mööda siis töötab jälle ja siis jälle sama.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver112
HV kasutaja

|
09.02.2007 19:57:41
|
|
|
Mängu bug pole?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlcrutch
HV kasutaja

|
09.02.2007 22:06:53
|
|
|
ei ole. ja yhe vea leidsin juba ,et kui dxdiagis 3d testi lyya siis lööb mingid errorid.Kas ma pean direct x reinstallima või uued video driverid panema?
See probleem sai lahendatud.
Aga mängimise suhtes ei muutunud ikka midagi.Mängus lihtsalt jookseb kokku ,siis lööb pildid mustaks siis läheb mingi 1-2 mintsa mööda ja siis saab jälle kuskil 4 minti mängida ja siis uuesti nii.
Kuidas ma sellest lahti saaks?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|