Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mistafox
HV kasutaja
|
14.01.2007 12:42:12
kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi |
|
|
kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi
et kui ta mul secondary ja sisse lykkan arvuti siis tekib mulle my computeri alla ja kui yritan avada ketast ytleb et ketas formaatimata et kas soovid kohe formaat teha.aga sooviks ikka asjad ennem kätte saada sealt oskab keegi aidata ?
_________________ www.mööblihunt.ee |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeadZed
HV vaatleja
|
17.01.2007 15:43:11
|
|
|
knoppix -iga võid proovida, kas saad seda ketast lugeda.
Ma pakun, et ketta partitsioonitabel ehk vale vms.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Käär
HV vaatleja
|
01.04.2007 13:42:39
|
|
|
Tere! Hoiatan ette, et olen küllaltki nii-öelda "maalt ja hobusega" arvutite vallas.
Probleem igastahes sarnane: ei lase pärast formatit teisele kettale (Seagate 320 gb) ligi (kusjuures ketas on oma lolluse tõttu partitionideks E ja G tehtud) ja tahab formatit kettale (mõlemale partitionile). Ketas ise on tutikas (~nädal päeva vana). Bioses ja comp. management'is näitab nagu oleks kõik korras. Ühe lolluse tegin veel, et panin asjatundmatusest ühe partitioni active'iks. Peamine ehk vana ketas, kus ka windows peal, töötab ilusti.
Kahtlane oli juba formattimise ajal sest seal ketaste seadistamise kohas näitas, et teine ketas kõigest 120gb. Sama olukord oli ka esimest korda windowsi minnes, kuid pärast restarti "ilmus" comp. management'i 170gb "jupp" juurde, mis muutis ketta sisuliselt 2-ks osaks. Enne formatit töötas ketas väga ilusti ja lasin köik vajaliku sinna peale ning formattimise ajal ei näppinud teist ketast, ainult system-kettale tegin formati, kus windows peal oli.
Palun abi ja loodan, et saate mu jutust aru, sest ei oska täpsemini kirjeldada olukorda. Aitäh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
01.04.2007 13:59:56
|
|
|
kui nüüd vana ketas koos windowsiga töötab, siis kustuta sellelt lisakettalt pardid ära ja tee kogu kettale formatt. Kopi vajalikud asjad muidugi enne vanale kettale (kui mahub ).
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Käär
HV vaatleja
|
01.04.2007 14:21:54
|
|
|
Selles asi ongi, et ma ei saa ligi teisele kettale, kuid kõik vajalik (pildid, dokumendid, muusika jne) on seal. Enne system-ketta (selle, kus windown peal on) formatti lasin kõik vajaikud asjad teisele kettale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
01.04.2007 19:16:39
|
|
|
Käär kirjutas: |
Selles asi ongi, et ma ei saa ligi teisele kettale, kuid kõik vajalik (pildid, dokumendid, muusika jne) on seal. Enne system-ketta (selle, kus windown peal on) formatti lasin kõik vajaikud asjad teisele kettale. |
my computerisse ei ilmu? Siis proovi seda ketast mõnes teises arvutis...
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
01.04.2007 23:32:42
|
|
|
Paane ikka kirja mis kettaga tegu.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
04.04.2007 02:55:17
|
|
|
ma olen ise ka selle probleemiga mitmel korral kokku puutunud, kuid ma ei saa aru, milles viga on- partitsioon on vormindatud failisüsteemiga, mida operatsioonisüsteem toetab. Või on asi siis tõesti sellistel juhtudel partitsioonitabelis? Kas seda manuaalselt muuta ei anna?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Käär
HV vaatleja
|
05.04.2007 18:52:26
|
|
|
Sain korda asjad. Arvatavasti oligi formatiga partitsioonitabel sassi läinud või mingi mure vähemalt sellega oli. Esialgu sain failid kätte ühe recovery-programmiga, hiljem õnnestus sama programmi ja Seagate'i mingi ketta-toole'i abil ketas endisel kujul taastada. Kui õigesti aru sain, siis oli probleem NTFS/FAT värgis, täpsemini olid mingid asjad seal segamini läinud, aga pole täiesti kindel. Aitüma igatahes abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|