Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mistafox
HV kasutaja

sõnum 14.01.2007 12:42:12 kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi vasta tsitaadiga

kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi
et kui ta mul secondary ja sisse lykkan arvuti siis tekib mulle my computeri alla ja kui yritan avada ketast ytleb et ketas formaatimata et kas soovid kohe formaat teha.aga sooviks ikka asjad ennem kätte saada sealt oskab keegi aidata ?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DeadZed
HV vaatleja

sõnum 17.01.2007 15:43:11 vasta tsitaadiga

knoppix -iga võid proovida, kas saad seda ketast lugeda.
Ma pakun, et ketta partitsioonitabel ehk vale vms.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Käär
HV vaatleja

sõnum 01.04.2007 13:42:39 vasta tsitaadiga

Tere! Hoiatan ette, et olen küllaltki nii-öelda "maalt ja hobusega" arvutite vallas.
Probleem igastahes sarnane: ei lase pärast formatit teisele kettale (Seagate 320 gb) ligi (kusjuures ketas on oma lolluse tõttu partitionideks E ja G tehtud) ja tahab formatit kettale (mõlemale partitionile). Ketas ise on tutikas (~nädal päeva vana). Bioses ja comp. management'is näitab nagu oleks kõik korras. Ühe lolluse tegin veel, et panin asjatundmatusest ühe partitioni active'iks. Peamine ehk vana ketas, kus ka windows peal, töötab ilusti.
Kahtlane oli juba formattimise ajal sest seal ketaste seadistamise kohas näitas, et teine ketas kõigest 120gb. Sama olukord oli ka esimest korda windowsi minnes, kuid pärast restarti "ilmus" comp. management'i 170gb "jupp" juurde, mis muutis ketta sisuliselt 2-ks osaks. Enne formatit töötas ketas väga ilusti ja lasin köik vajaliku sinna peale ning formattimise ajal ei näppinud teist ketast, ainult system-kettale tegin formati, kus windows peal oli.
Palun abi ja loodan, et saate mu jutust aru, sest ei oska täpsemini kirjeldada olukorda. Aitäh.
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 01.04.2007 13:59:56 vasta tsitaadiga

kui nüüd vana ketas koos windowsiga töötab, siis kustuta sellelt lisakettalt pardid ära ja tee kogu kettale formatt. Kopi vajalikud asjad muidugi enne vanale kettale (kui mahub icon_lol.gif ).
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Käär
HV vaatleja

sõnum 01.04.2007 14:21:54 vasta tsitaadiga

Selles asi ongi, et ma ei saa ligi teisele kettale, kuid kõik vajalik (pildid, dokumendid, muusika jne) on seal. Enne system-ketta (selle, kus windown peal on) formatti lasin kõik vajaikud asjad teisele kettale.
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 01.04.2007 19:16:39 vasta tsitaadiga

Käär kirjutas:
Selles asi ongi, et ma ei saa ligi teisele kettale, kuid kõik vajalik (pildid, dokumendid, muusika jne) on seal. Enne system-ketta (selle, kus windown peal on) formatti lasin kõik vajaikud asjad teisele kettale.

my computerisse ei ilmu? Siis proovi seda ketast mõnes teises arvutis...
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
puna
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2007 23:32:42 vasta tsitaadiga

Paane ikka kirja mis kettaga tegu.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 04.04.2007 02:55:17 vasta tsitaadiga

ma olen ise ka selle probleemiga mitmel korral kokku puutunud, kuid ma ei saa aru, milles viga on- partitsioon on vormindatud failisüsteemiga, mida operatsioonisüsteem toetab. Või on asi siis tõesti sellistel juhtudel partitsioonitabelis? Kas seda manuaalselt muuta ei anna?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Käär
HV vaatleja

sõnum 05.04.2007 18:52:26 vasta tsitaadiga

Sain korda asjad. Arvatavasti oligi formatiga partitsioonitabel sassi läinud või mingi mure vähemalt sellega oli. Esialgu sain failid kätte ühe recovery-programmiga, hiljem õnnestus sama programmi ja Seagate'i mingi ketta-toole'i abil ketas endisel kujul taastada. Kui õigesti aru sain, siis oli probleem NTFS/FAT värgis, täpsemini olid mingid asjad seal segamini läinud, aga pole täiesti kindel. Aitüma igatahes abi eest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kettal failid peale aga tahab formaati windowsis paluks abi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.