Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  SuperHea pilt, aga hääl puudub märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 13:43:35 SuperHea pilt, aga hääl puudub vasta tsitaadiga

Sai soetatud endale LCD teler VIEWSONIC N3260W. Kohe oli tahtmine ka arvutist pilti/häält telerisse lasta. Kuna mu sülearvutil (HP nx9020) puudub videoväljund, siis pilt jookseb läbi VGA juhtme. Heli tarbeks sai eraldi juhe ostetud. Üks ots siis kõrvaklappide auku, teised kaks otsa(valge ja punane)...
Millistesse väljunditesse need ühendama peab? Olen proovinud igasugu variante, aga ei midagi. Kas juhe on ikka õige? Samas heli nagu transporditakse arvutist minema, aga see on ka kõik. Manual ka midagi tarka ei näita icon_sad.gif

Suured tänud juba ette ja HUA
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2007 14:03:36 vasta tsitaadiga

kas teleri taga on täpselt sellised valge ja punane auk? kui on, siis on ehk puldi pealt vaja midagi näppida, et õige input saada. ja kuidas sa seda vaatad, kas heli "transporditakse arvutist minema"?
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 01.01.2007 14:23:09 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
... ja kuidas sa seda vaatad, kas heli "transporditakse arvutist minema"?

ma arvan, et mõeldakse seda, et tavaliselt kaob läpaka kõlaritest heli ära kui klapid vmt külge ühendada.

Tonu250 kirjutas:
Kuna mu sülearvutil (HP nx9020) puudub videoväljund, siis pilt jookseb läbi VGA juhtme. Heli tarbeks sai eraldi juhe ostetud. Üks ots siis kõrvaklappide auku, teised kaks otsa(valge ja punane)...

vasakpoolseimasse sisendisse läheb?
http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect2.jpg

Siis ma arvan, et telekas tahab heli by default alloleva pildi kõige alumisest august saada. Sinna oleks aga tavaline 2 otsaga kaabel vaja.
http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect.jpg

Proovi nt HDMI analog IN-i (alt teine, võid ka teisei proovida aga see tundub loogiliseim olevat) ja siis loodetavasti saad kuskilt teleka menüüdset sama audio sisendi valida. Manual abiks, netist ei suuda leida aga telekaga oli kindlasti midagi kaasas.

Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 01.01.2007 14:35:07 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
riivo21 kirjutas:
... ja kuidas sa seda vaatad, kas heli "transporditakse arvutist minema"?
ma arvan, et mõeldakse seda, et tavaliselt kaob läpaka kõlaritest heli ära kui klapid vmt külge ühendada.
seda ma arvasin, aga proovisin praegu ja hääl kadus ka lihtsalt juhtme otsa sisseühendamisel
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 15:20:13 vasta tsitaadiga

Nu ei saa kuidagi seda häält välja pigistatud.
Kas see kaheotsaline juhe on ikka OK? Kuna ma ise suht võhik, siis ka sellised küsimused. Kui ma kindlalt teaks kuhu need otsad läheksid, küllap siis pusiksin edasi.
Sellised augud manuali järgi:
HDTV-IN
2 punast, 2rohelist ja 1 valge
PC Audio - IN
see kõige alumine S-Video augu all (MUL SELLIST OTSA EI OLE)
HDMI- ANALOG AUDIO IN
1 punane, 1 valge
AUDIO- AUT
1 punane, 1 valge

viimati muutis Tonu250 03.01.2007 00:07:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 01.01.2007 15:42:53 vasta tsitaadiga

kas telekal menüüst ei ole mingit source valimist?
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 01.01.2007 15:49:50 vasta tsitaadiga

mul ka tunne et siin peab juba TV-st midagi valima...nt sony-l on eraldi valik PC

edit: ei vaadanud korralikult enne pilte aga see alumine ots on õige http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect.jpg sinna läheb ju see tavaline kõrvaklapi juhe
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 15:55:15 vasta tsitaadiga

Sellel ka menüüs PC. Selle valimisel saangi pildi telekasse. Kui sinna alla läheb kõrvaklapi juhe, siis mis peaks arvutile taha minema?

MaxPower kirjutas:
mul ka tunne et siin peab juba TV-st midagi valima...nt sony-l on eraldi valik PC

edit: ei vaadanud korralikult enne pilte aga see alumine ots on õige http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect.jpg sinna läheb ju see tavaline kõrvaklapi juhe
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 01.01.2007 16:02:49 vasta tsitaadiga

arvutilt läheb samuti kõrvaklapi august...niimoodi saime igatahes sõbral tööle
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 16:09:41 vasta tsitaadiga

Tegelikult oleks pidanud siis müügimees kaasa pakkima juhtme, kus lihtsalt 2 otsa. Mõlemad kõrvaklapi omad. Kas olen asjast korrektselt aru saanud?

MaxPower kirjutas:
arvutilt läheb samuti kõrvaklapi august...niimoodi saime igatahes sõbral tööle
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 01.01.2007 16:20:55 vasta tsitaadiga

no niimoodi saime tööle igal juhul...see juhe tuli muidu ikka eraldi juurde osta, tavaliselt kaasas ei ole
tagasi üles
tomusser
Kreisi kasutaja
tomusser

sõnum 01.01.2007 16:25:23 vasta tsitaadiga

Valge ja punane on siis teleri sisendid. k6rvaklapi august tuleb siis signaal mis peaks telekasse j6udma. vali teleka menyyst kas siis av1 av2 v6i av3 ega muidu h22lt sealt tulla saagi ju icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 17:26:02 vasta tsitaadiga

Juhtme ostsingi eraldi, kuigi tegin seda kohe telekaga koos. See tundub loogiline, et teise poole otsikud on teleka sisendid, aga millisel juhul ja kuidas asi tööle saada? Aga teleka menüüst saan valida ainult PC. Muul juhul ei võta telekas ju arvuti pilti ette.

tomusser kirjutas:
Valge ja punane on siis teleri sisendid. k6rvaklapi august tuleb siis signaal mis peaks telekasse j6udma. vali teleka menyyst kas siis av1 av2 v6i av3 ega muidu h22lt sealt tulla saagi ju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 01.01.2007 17:47:45 vasta tsitaadiga

ma ei tea, kui sellest nüüd abi on aga mul on selline juhe, et mõlemas otsas on 3,5 pistik. telekas on samsung ja pc nupule vajutades on hääl ja pilt olemas...
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 01.01.2007 18:10:35 vasta tsitaadiga

Tegelikult huvitab mind see, kas ostetud juhe on vale või teen ise midagi valesti

skulmars kirjutas:
ma ei tea, kui sellest nüüd abi on aga mul on selline juhe, et mõlemas otsas on 3,5 pistik. telekas on samsung ja pc nupule vajutades on hääl ja pilt olemas...
tagasi üles
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 01.01.2007 18:32:03 vasta tsitaadiga

On Sul siit: http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect.jpg see kõige alumine auk olemas või ei? Siis sinna pead ühendama juhtme millel mõlemas otsas "kõrvaklapipistik". Muude aukude kaudu vaevalt suudad telekale selgeks teha, et ta PC valiku puhul audiot mängiks...

Ostetud juhe sellisel juhul päris õige muidugi pole... osta juurde üleminek või lihtsalt 3,5mm stereo - 3,5mm stereo juhe.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 70
tagasi üles
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 04.01.2007 01:23:24 vasta tsitaadiga

Täiesti olemas. Seega anti ikkagi vale juhe. Homme siis uuesti poodi. Tänud kõigile kaasa mõtlemast ja aitamast.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No-nii darzik ja teised abilised. Pärat tuliseid vaidlusi ühe elektroonikaketi poe müügimehega mulle siiski eraldati tavaline kõrvaklapiotsikutega juhe. Aga oh seda imet... Heli olemas ja ongi asi korras icon_biggrin.gif Seega veelkord ütlen kõigile abilistele suured tänud asjaliku info eest. TEEMA LUKUS

darzik kirjutas:
On Sul siit: http://www.hdtvsolutions.com/images/articles/Viewsonic_N3260w_connect.jpg see kõige alumine auk olemas või ei? Siis sinna pead ühendama juhtme millel mõlemas otsas "kõrvaklapipistik". Muude aukude kaudu vaevalt suudad telekale selgeks teha, et ta PC valiku puhul audiot mängiks...

Ostetud juhe sellisel juhul päris õige muidugi pole... osta juurde üleminek või lihtsalt 3,5mm stereo - 3,5mm stereo juhe.
tagasi üles
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 05.01.2007 10:38:59 vasta tsitaadiga

Tonu250 kirjutas:
Tegelikult oleks pidanud siis müügimees kaasa pakkima juhtme,kus lihtsalt 2 otsa. Mõlemad kõrvaklapi omad. Kas olen asjast korrektselt aru saanud?

Tonu250 kirjutas:
Täiesti olemas. Seega anti ikkagi vale juhe. Homme siis uuesti poodi. Tänud kõigile kaasa mõtlemast ja aitamast.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No-nii darzik ja teised abilised. Pärat tuliseid vaidlusi ühe elektroonikaketi poe müügimehega mulle siiski eraldati tavaline kõrvaklapiotsikutega juhe. Aga oh seda imet... Heli olemas ja ongi asi korras icon_biggrin.gif Seega veelkord ütlen kõigile abilistele suured tänud asjaliku info eest. TEEMA LUKUS

mul on ainult kahju sellest müüjast et ta sellise inimesega tegelema pidi (EDIT icon_redface.gif .... vastik taip-0)

vaielda ja nõuda ja väita et müüa viga on see et sina ei oska küsida seda mida sul vaja
see on lihtsalt vale
icon_rolleyes.gif
(This Had To Be Said)

viimati muutis v2hja 05.01.2007 12:35:32, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 60
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 05.01.2007 12:34:33 vasta tsitaadiga

v2hja kirjutas:

thumbs_up.gif icon_mad.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 05.01.2007 12:53:01 vasta tsitaadiga

No kui ta ikka ostis selle teleka ja ütles, et tahab arvutist sinna pildi ja heli saada ja ostis selleks näiteks VGA ja audiokaabli... kustotsast siis klient süüdi on? Kui kuidagi muudmoodi, siis muidugi nadi müüjat süüdistada...
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  SuperHea pilt, aga hääl puudub
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.