Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  24" monitori sobivus kaardiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
torfi
HV vaatleja

sõnum 13.01.2008 19:21:19 24" monitori sobivus kaardiga vasta tsitaadiga

Kas keegi teab öelda,kuidas töötab selline monitor - http://www.max.ee/?p=353

Resolutsioon : 1920 x 1200
Paneel : Active Matrix TFT TN
Heledus : 400 cd/m2
Kontrastsus : 1000/1

sellise graafika kaardiga: Intel GMA 950 (64MB of DDR2 SDRAM ) support resolutions up to 1920 x 1200 - http://www.apple.com/macmini/specs.html icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.01.2008 19:23:26 vasta tsitaadiga

kirjas ju on, et töötab. kas ei peaks töötama siis või?
tagasi üles
torfi
HV vaatleja

sõnum 13.01.2008 19:26:01 vasta tsitaadiga

ohoh kus kirjas on selline asi! icon_eek.gif
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 13.01.2008 19:26:36 vasta tsitaadiga

support resolutions up to 1920 x 1200
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
torfi
HV vaatleja

sõnum 13.01.2008 19:47:50 vasta tsitaadiga

Kas see mis kirjas on ka praktikas nii on seda ei tea.Mul endal muude asjadega kogemusi ,et asi ei ole tegelt nii.Siiani pole ma professionaalsetelt tegelastelt (poes ja remondis) 100% positiivset vastust saanud.Ei julgeta lubada ,et kõik saab ok olema!Aga seepärast ma siin küsingi kas kellelgi on konkreetse näite puhul kogemus? beer_yum.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.01.2008 23:34:02 vasta tsitaadiga

Kuidas sa siis Apple'it ennast ei usalda, Jobs ju ütleb, järelikult nii on icon_wink.gif

HINT

Selle Mac Mini kirjeldus ütleb, et see kastike toetab 23" Apple Cinema Displayd (mille reso on ka 1920x1200, nagu uurides selgus). Seega osta muretult oma monitor ära - su mini on võimeline seda 1920 x 1200 reso jooksutama, vastasel juhul Apple'i poe lehekülg valetab icon_smile.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 13.01.2008 23:38:47 vasta tsitaadiga

torfi kirjutas:
Kas see mis kirjas on ka praktikas nii on seda ei tea.Mul endal muude asjadega kogemusi ,et asi ei ole tegelt nii.Siiani pole ma professionaalsetelt tegelastelt (poes ja remondis) 100% positiivset vastust saanud.Ei julgeta lubada ,et kõik saab ok olema!Aga seepärast ma siin küsingi kas kellelgi on konkreetse näite puhul kogemus? beer_yum.gif

Too näide palun ühest asjast kus on lubatud ühte resulutsiooni aga tegelt on teine? Naljateed? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
torfi
HV vaatleja

sõnum 14.01.2008 00:48:52 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
torfi kirjutas:

Too näide palun ühest asjast kus on lubatud ühte resulutsiooni aga tegelt on teine? Naljateed? icon_biggrin.gif

Jep,kondad saitide ja poodide vahet ja näed ,et üks pakub selliseid tehn. andmeid teine selliseid jne.Lähed näit.moblat ostma loed ühes poes kõneaeg 6h ,teisespoes 3h jne.See oli aint näide.
Sellest see piisike probleem mul siin selle molu ostmisega.Toetun kogemusele vaid ,olgu see siis kasvõi võõra oma. Loodan ,et siin keegi sihilikult mingit pada ei kirjuta! :-?Kallis ost iseenesest,pean miski kesktee leidma kõige infi põhjal mis kogun siit ja sealt. beer_yum.gif icon_wink.gif
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 14.01.2008 01:30:59 vasta tsitaadiga

torfi kirjutas:
Unholy kirjutas:
torfi kirjutas:

Jep,kondad saitide ja poodide vahet ja näed ,et üks pakub selliseid tehn. andmeid teine selliseid jne.Lähed näit.moblat ostma loed ühes poes kõneaeg 6h ,teisespoes 3h jne.See oli aint näide.
Sellest see piisike probleem mul siin selle molu ostmisega.Toetun kogemusele vaid ,olgu see siis kasvõi võõra oma. Loodan ,et siin keegi sihilikult mingit pada ei kirjuta! :-?Kallis ost iseenesest,pean miski kesktee leidma kõige infi põhjal mis kogun siit ja sealt. beer_yum.gif icon_wink.gif

Kõneaeg varieerubki nii nagu telefoni kasutad, osadel on mõeldud ultimaatne maksimum, teisel miinimum, selline asi nagu resulutsioon küll erineda ei tohi ja ma ei usu, et kuskil erineb ka, vaid see on su enda ebausk... Samuti kui saad toote mis ei vasta kirjeldusele on sul täielik õigus raha tagasi küsida.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
torfi
HV vaatleja

sõnum 14.01.2008 21:03:09 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
torfi kirjutas:
Unholy kirjutas:
torfi kirjutas:

Kõneaeg varieerubki nii nagu telefoni kasutad, osadel on mõeldud ultimaatne maksimum, teisel miinimum, selline asi nagu resulutsioon küll erineda ei tohi ja ma ei usu, et kuskil erineb ka, vaid see on su enda ebausk... Samuti kui saad toote mis ei vasta kirjeldusele on sul täielik õigus raha tagasi küsida.
Nagu aru oled saand on sellele mac -le mõeldud 23" monitor , mina tahan järgi panna toll suurema molu(24").Võib see mõjutada kaadri vahetus sujuvust näiteks?(filmid jne.) icon_question.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  24" monitori sobivus kaardiga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.