praegune kellaaeg 19.06.2025 17:06:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Earl
Kreisi kasutaja

|
23.01.2003 02:03:52
HDD LED ei tööta korralikult |
|
|
...vaid lihtsalt vilgub ühtlaste impulssidega umbes 1-sekundiliste vahedega sõltumata sellest, kas kettalt loetakse, kettale kirjutatakse või ei tehta kettaga midagi. märkasin seda ca paar nädalat tagasi ning tagantjärgi ei oska seda nähtust enam millegagi seostada. pistikud on üle kontrollitud manuali järgi - kõik on nii nagu olema peab (ja ega ma ei ole neid kunagi lahti võtnudki) aga kuu aega tagasi näiteks oli asi raudselt korras.
Viga peaks justkui siiski mingis softis olema, sest panin tähele, et ülesbootimisel see HDD LED põleb korralikult kuni selle hetkeni, kui tuleb WinXP logo.
Muid anomaaliaid, vähemalt kõvakettaga seoses, ei ole ma täheldanud.
Viga on tegelikult ju tühine aga oleks ikkagi huvitav teada saada, mis selle põhjustab.
_________________ The early bird might get the worm but the second mouse gets the cheese |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
23.01.2003 04:19:34
|
|
|
Hmm...hiljuti oli endal täpipealt sama probleem. Pahalaseks ostus- ei miski muu, kui ide-kaabel ise. Olin siis teda liialt väänanud, või mine sa tea...
Teise kaabliga igatahes asi lahenes. Samas, kui kaablit näperdanud pole...hmm!?
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
23.01.2003 23:45:54
|
|
|
kusjuures ma vaatan praegu, et mul vilgub ka üsna ilmaasjata see..
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
1 :: |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
Earl
Kreisi kasutaja

|
24.01.2003 01:28:35
|
|
|
Ma ei näe siin vastust enda küsimusele. Point on selles, et see kõvaketta tuluke vilgub ka siis ühtlaselt idioodi järjekindlusega, kui kettalt loetakse või kettale kirjutatakse, ehk siis 100% masina uptime ajast. See et ta idle ajal vilgub, mind ei häiri.
_________________ The early bird might get the worm but the second mouse gets the cheese |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|