praegune kellaaeg 17.06.2025 20:49:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GM
HV vaatleja

|
18.10.2006 15:05:02
Probleem ati 1900xtx-ga |
|
|
Ma ostsin endale uue ati 1990xtx kaardi ilma juhtmeteta välismaalt. Installisin kaardi ilusti ära hakkan arvutit tööle panema i ja mis ma märkan monitori ekraan täiesti sassis: pilt virvendab, tekstuurid on täiesti mööda ja paksud triibud jooksevad mööda ekraani. Kuid kogu selle taga on näha et arvuti läheb ilusti sisse ei mingeid error teateid(bios on natuke sassis) ja nii kuni desktop-ini välja. Lülitan siis arvuti välja ja hakkan videokaarti üle kontrollima, et võib-olla sai reisi peal kannatada. Ei ole midagi katki, puudu või murtud. Monitori viga see ei saa olla, monitor ise on küll natuke vana aga väga töökindel. Praegu on jäänud pinnale kaks võimalust kas videokaart ise või teeb pildi niiukeseks vanemat sorti dvi-a adapter mis oli tegelikult mõeldud mu vanale videokaardile. Seda õiged adapterit, mis see videokaart vajaks ei ole kahjuks kuskil eestis müügiks (DVI-I dual link http://shop.ati.com/product.asp?sku=2538009 )
Arvutil ise on win xp pro ja emaplaadiks on asus p5b(koos prose e6300-ga).
Ehk keegi oskab aidata, sest minu mõistus on küll otsa saamas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
18.10.2006 15:11:01
|
|
|
praak äki.
hiljuti ostsin poest 7900gs mis koormusega viskas pildi sassi. praak. garantiis hetkel
|
|
Kommentaarid: 519 loe/lisa |
   |
432 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.10.2006 15:23:04
|
|
|
Proovi näiteks mõne sõbra masinas kaarti, siis tead kohe milles asi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
GM
HV vaatleja

|
18.10.2006 19:36:18
|
|
|
Tegelikult sel ajal kui ma seda algteksti kirjutasin olin ma 90% kindel et viga peitub Dvi adaptris sest kasutasin vanemat kui oleks pidanud aga igaks juhuks ma lasen videokaarti proovida oma sõbra juures, et näha mis tulemuse saan.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|