Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
08.01.2003 03:29:13
Kraabitud ekraan |
|
|
Mul monitoril selline jama - ekraan on eelmise omaniku käes päris jubedalt ära kriibitud-nühitud, nagu keegi oleks uisutand selle peal et kas on olemas mingi kindel poleerimispasta või saab seda ka nii öelda koduste vahenditega ilusamaks?
|
|
Kommentaarid: 170 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
08.01.2003 09:28:14
|
|
|
Molu ekraan kriibitud? Väga räige.
Karta on, et uue "kasutatud" molu ostmine on odavam/mõttekam, kui olemasoleva silumine. Poleerimiseks sobiks kas Comandant 3 või 4. Hea, aga kallis kraam.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
08.01.2003 11:11:38
|
|
|
Kui kallis on kallis? Ja Comandant 3 või 4 - kas on olemas erinevad pastad erineva kahjustusastmega ekraanidele?
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
08.01.2003 11:13:22
|
|
|
Ah jaa - kriimud ei ole mul nii mitte sügavad vaid pigem on neid palju ja tihedalt, nagu oleks keegi mingi vale asjaga seda nühkind.
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
08.01.2003 11:25:39
|
|
|
Pead ei anna kas see aitab molu ekraanil aga ise olen seda võtet kasutanud lootusetult "kriimude" CD plaatide jures (neljast katsest kolmel õnnestus plaate lugema saada neid pehme (flanell) lapi vähese vee ja BLEND-A-MED Whitening ga. Jah see hambabasta millel on nn. pehmed terad sees need on hästi väikese abrasiivsusega nii et poleerimiseks läheb hirmuskaua aega, aga on aidanud!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
08.01.2003 18:00:40
|
|
|
Virtuoso kirjutas: |
Kui kallis on kallis? Ja Comandant 3 või 4 - kas on olemas erinevad pastad erineva kahjustusastmega ekraanidele? |
Poolekilone purk pea 300 eeku, väiksemaid pole ise näinud. Kasutatakse nt autodel vana värvi läikima löömiseks, aga ka klaasiga teeb päris kena töö. Loomulikult ei tasu poleerimisega üle pingutada. 3 on peenem, 4 jämedam, kui sul on palju peeneid kriime, proovi peenemat.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu
Kreisi kasutaja
|
08.01.2003 18:02:48
|
|
|
siin kusagil on juba juttu olnud kuidas kaitsekihist lahti saada. mingi kange pesuvahendiga oli see maha pestud. kasuta otsingut!
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan
HV kasutaja

|
08.01.2003 18:10:38
Re: Kraabitud ekraan |
|
|
Virtuoso kirjutas: |
Mul monitoril selline jama - ekraan on eelmise omaniku käes päris jubedalt ära kriibitud-nühitud, nagu keegi oleks uisutand selle peal et kas on olemas mingi kindel poleerimispasta või saab seda ka nii öelda koduste vahenditega ilusamaks? |
Puhtast uudishimust tahaks teada, kuidas need kriimud siis ikkagi tekkisid? Äkki uurisid eelmise omaniku käest? Ausalt öeldes polegi kohanud seda probleemi a la "Liivapaberiga hõõrus monitori?"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
09.01.2003 11:54:01
|
|
|
Ei tea kuidas tekkisid, keegi hõõrus mingi musta kindaga või mis iganes
Aga kui on mul kriimud selles kaitsekihis siis pärast seda kui see maha võtta - kuidas ja kas saan ma ta uue kaitsekihiga katta?
Keegi rääkis, et tal koorub see kaitsekiht maha - mul küll siin midagi ei kooru ja kui küünega torkida siis ei anna ka migisugust efekti - seega kas äkki kriimud juba "päris" ekraanil juba?
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|