Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Cinema Display 20" korpuse maha võtmine võimalik? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CnZ
HV veteran

sõnum 20.08.2006 15:09:22 Cinema Display 20" korpuse maha võtmine võimalik? vasta tsitaadiga

tervist,
jama selles, et keegi on surunud monitoril kilet vasemal liialt tugevalt, nii et see on seespool rohkem (kumera molli tunne nagu icon_lol.gif).

tahaks teada, kas on võimalik sellel monitoril kuidagi korpust maha kiskuda, et kilet korrigeerida? ise olen uurinud seda monitori igatepidi, kuid ei ole leidnud mingisugust kohta, kust lahti "kiskuda"/kruvida vms.
Apple support ei vastanud sellele kahjuks mitte midagi, garantii samamoodi on läbi (samas ma ei usu, et nad seda üldse fixida vaevuksid, süüdistades minu enda rumalust).

üks skriin (Google'st leitud):
http://ghw.dk/Apple_Cinema_Display.jpg

kui tahate, et ma ise lähemalt teeks pilte, siis ma üritan õhtuks, kuna hetkel pole digikat kodus.

kui keegi on seda isendit näinud ja oskab pakkuda varianti; omab isendit ja teab võimalust; niisama soovitab midagi - siis olen ülimalt tänulik igasuguse abi eest!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirocco
HV vaatleja

sõnum 22.08.2006 23:20:32 vasta tsitaadiga

Äkki oleks võimalik täpsemalt monitori tüüpi siiski teada saada. Sest selle Cinema Display 20" peale saab erinevaid vastuseid. Näiteks leidsin manuali samanimelise asja peale
http://homepage.mac.com/wysz/Studio_Display/Apple_Cinema_Display_20.pdf#search=%22Service%20Source%20Apple%20Cinema%20Display%22
Kuid nagu piltide järgi selgub pole see üldsegi sama asi. Seega äkki saaks mingi täpsema tüübi numbri või midagigi kuskilt välja lugeda. Siis ka lootust kellegilt abi saada. icon_wink.gif
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 23.08.2006 00:16:02 vasta tsitaadiga

täpne mudel:
M9177LL/A
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Cinema Display 20" korpuse maha võtmine võimalik?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.