praegune kellaaeg 19.06.2025 14:45:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
manjolo
HV vaatleja
|
10.11.2006 19:49:53
ViewSonic monitori probleem |
|
|
Selline mure siis, Ostsin endale uue ViewSonic vx2025wm monitori ja hakkas esinema selline mure, et kui vahetub reso 1680x1050 -lt(le) mõnele muule (näiteks lähed mängu või väljud sellest) siis hakkab ta ennast restartima järjest mitu korda (käib kerge klõps monitori sees) ja selle tsükli peatamiseks tuleb monitorist toitejuhe välja tõmmata ja tagasi panna. Samas ei tee ta seda asja koguaeg. Garantiis testiti seda prooviti biosi update ja lõpuks vaheati ka DVI kaabel, kuid see ei aidanud. (nad mainisid et neil on veel üks sama probleemiga monitor. Kui läksin uuesti rääkima siis öeldi et viga on ilmselt kaardis ja monitor on korras. Enne seda oli mul monitor mis töötas Samuti DVI kaudu ja probleeme polnud. Videokaardiks on ATI Radeon X550.
praeguse seisuga ei saa ma monitori garantiis vahetada ja mul see ei tööta korralikult. andke nõu mida teha palun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
10.11.2006 21:53:21
|
|
|
No proovi molli mõne teise kasti taga, millel samuti dvi. Aga garantiis testiti ju ilmselt teise kaardi järel ja kui nad juba lahendust otsima hakkasid, siis ei ole viga ilmselt kaardis...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|