Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Allpildi seadistamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tonu250
HV vaatleja
Tonu250

sõnum 14.01.2007 17:30:50 Allpildi seadistamine vasta tsitaadiga

Ehk siis ise küsin, ise vastan. Selgus, et allpilt funkab ainult lisaseadmete puhul. Ehk siis DVD või PC. Aga kahte telekanalit korraga vaadata ei saa. Kuna ma ise veidi võhik tehnika alal, siis tundub, et see siis lihtsalt selline telkari versioon, mis ei võimalda vaadata TV+TV kanaleid. Kas siis Klient saab kuidagi ostes aru, milline PIP/POP versioon telekal on?
_____________________________________________________________________________________________________

Sai muretsetud uus teler, mis võiks siis manuali järgi näidata ka programmide allpilte. Teler ise selline:
http://www.webcom.ee/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=N3760W
Puldil sellised nupud nagu PIP/POP ja SUB SOURCE
PIP/POP - Lülitab ümber PIP ja POP asendite vahel
SUB SOURCE - Vajutage allpildi vahetamiseks PIP või POP asendite vahel. HDMI- asendis ei toeta resolutsioone 1228x1024, 1280x720 1360x768 ning ekraanile ilmub NO SUPPORT.
Rohkem mul manualist midagi lugeda ei olegi

Kas teler saab olla HDMI asendis ja samas pilti näidata? Ühesõnaga olen siin juba jupp aega pusinud, aga pole veel nõksu kätte saanud. Ikka on allpilt lihtsalt üks "sinine kast".

Tänud juba ette abi eest,
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Allpildi seadistamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.