praegune kellaaeg 21.06.2025 08:48:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tiit256
HV vaatleja
|
09.05.2006 21:28:52
Hauppauge TV2000 seadistused |
|
|
oskab keegi anda nõu või linke , kuidas see vigur õieti häälestada. Hetkel olen pildi enamvähem paika saanud. Samas pole senini õnnestunud saada lindistama koos häälega.
Eraldi on olemas AVI recording settingud kus saab nii video formaati kui audio settinguid panna. Taas hunnik igasugu võimalusi.
MPEG settingute alt on võimalik häälestada nni video formaati kui audio formaati.
Ehk :
Quality level ( AVI , DVX , MPEG jt)
video compressor ( hunnik igasuguseid variante )
audio comopressor ( samuti hunnik igasugu variante )
Loetelud on küllaltki pikad ning lihtlabase proovimise teel on paaril korral õnnestunud asi pange jooksutada. Oskab keegi soovitada millised settingud omavahel normaalselt töötavad ning pilt oleks ok.
Tähelepanek on veel selline , et MPEG settingute juures olev Audio Record Source lehele ei ilmu midagi , ehk seal olevad kaks kasti ( Sound card select ning Mixer Line - Record Source ) on täiesti tühjad ning mingit valikut ei sisalda. kas sõltuvad nad valitud muudest settingutest , ei tea.
Veidi pikaks kiskus , aga olen siin märganud ka targemate ( minust vähemalt ) osalejate kirumisi Hauppauge teemal. Ehk on keegi selle kadalipu juba läbi teinud ning mingid rahuldavad variandid leidnud.
Lootus sureb viimasena!
|
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
09.05.2006 22:31:57
|
|
|
Multimeedia alla oleks paremini sobinud, ma arvan.
Ma võin sulle sagedused anda.
ETV 59.31
TV3 527.31
KANAL2 223.31
YLE2 196.31
YLE1 182.31
MTV3 494.89
NELONEN 719.31
On sul audio ikka "line in" et muidu häält kuuled?
Audi record source, sealt võta oma heli kaart ja mixer pane Line in, siis peaks töötama.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
10.05.2006 12:59:31
|
|
|
capricorn kirjutas: |
Multimeedia alla oleks paremini sobinud, ma arvan.
Ma võin sulle sagedused anda.
ETV 59.31
TV3 527.31
KANAL2 223.31
YLE2 196.31
YLE1 182.31
MTV3 494.89
NELONEN 719.31
On sul audio ikka "line in" et muidu häält kuuled?
Audi record source, sealt võta oma heli kaart ja mixer pane Line in, siis peaks töötama. |
milline hauppage kaart sul on? Uuematel hauppage tv-kaartidel pole küll midagi vaja seadistada, samuti võetakse heli otse TV-kaardilt. Kui tahad aga korralikku xvid formaati salvestada, siis tõmba xvid koodek ja uuri netist kuidas seda seadistada. MPEG2 puhul pole midagi vaja seadistada...
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit256
HV vaatleja
|
17.05.2006 19:15:03
|
|
|
kaart on : TV + FM tuunerkaart Hauppauge WIN TV Nicam Stereo puldiga HAU 747
http://www.hauppauge.co.uk/pages/products/data_pcifm.html
Heliga on muidu kõik ok. Sagedused ja muu on samuti paigas. Mängib ja puha. Jama oli lindistamisel , ehk kui record panna , siis taasesitusel klippidel heli puudub. Muidu on heli line in august , ehk kaardilt juhe saundiauku. Helikaart on integreeritud.
Sain juba siiski hakkama , video ja capture confi lehel panin pakkimise settinguteks :
Video compressoriks panin :
DivX® (Hauppauge) 5.1.1 Codec
Audio compressoriks panin :
Video MainConcept (Hauppauge) MPEG Audio Encoder
Ehk mõlemad Haupppauge enda omad.
Töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|