Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HSGold
HV veteran

|
22.12.2002 00:08:18
mida võimaldavad TV- ja raadiokaart? |
|
|
Kui head on need kaks vidinat, ning kui ei ole kas siis tasub osta.(mis võimalused nendel on)
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
22.12.2002 01:09:13
Re: TV ja raadio kaart |
|
|
HSGold kirjutas: |
Kui head on need kaks vidinat, ning kui ei ole kas siis tasub osta.(mis võimalused nendel on) |
kas jutt käib mõnest kindlast tootest või lihtsalt üldisemalt.
Raadiokaart on suht mõttetu kui sinul on olemas kas nett või muusikakeskus.
Tv kaart on selles mõttes hea et sa saad siis arvutist filme suunata telekasse ja vastupidi. Vastupid pole nagu mõtet. Sa saad siis lindistada filme vastavalt kaardi ja masina võimetele. Sa saad kõike neid asju teha mida on võimalik telekaga ja isegi natsa veel. Kui on olemas DVD mängija filmid ning soovid videokassetide peale panan siis lihstalt pead videomaki sellega ühendama ning lindistama panema.
Rohkem nagu ei tulegi meelde
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raitz
HV kasutaja

|
23.12.2002 10:47:30
|
|
|
et siis täpsustaks, et minu teda odavatel isenditel küll sellist lisa pole et, voilaa TV kaardi kaudu film telekasse, see nagu üldjuhul ikka TV out pärusmaa..
et need soodsad kaardid oma hinda väärt ei ole, kallitega kogemused puuduvad...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
23.12.2002 12:13:33
|
|
|
Raitz kirjutas: |
et siis täpsustaks, et minu teda odavatel isenditel küll sellist lisa pole et, voilaa TV kaardi kaudu film telekasse, see nagu üldjuhul ikka TV out pärusmaa..
et need soodsad kaardid oma hinda väärt ei ole, kallitega kogemused puuduvad... |
Vot seda ma ei tea kas kõikidel on see olemas aga ma rääksin üldisemas laastus. Endal oli ka üks vilets kaart aga see selleks. Ainuke kaart mida ma usaldan ja tean et on tegija on Hauppauge. Ise pole küll omanud seda aga juttude järgi ja sellest piisab.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimm
HV kasutaja

|
23.12.2002 14:50:36
|
|
|
mu sõber tahab sellist asja osta. asi selles, et kui kiiresti see peaks otsad andma?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
johnnycl
HV vaatleja
|
24.01.2004 14:19:44
|
|
|
Küsimus selline, et millist proget on vaja, et videmakist olevat videokasseti infot kätte saada. Et tõmmata seda arvutisse ja pärast dvd le põletada viimane osa on kerge aga just seee kätte saamine MIS PROGEGA VHS-i ARVUTISSE SAAB.
|
|
tagasi üles |
|
 |
no9
Kreisi kasutaja

|
24.01.2004 14:22:31
|
|
|
johnnycl kirjutas: |
Küsimus selline, et millist proget on vaja, et videmakist olevat videokasseti infot kätte saada. Et tõmmata seda arvutisse ja pärast dvd le põletada viimane osa on kerge aga just seee kätte saamine MIS PROGEGA VHS-i ARVUTISSE SAAB. |
N2ituseks virtualdub. Oleneb muidugi tvkaartist ja draiverist.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
27.01.2004 22:24:41
|
|
|
Mul on endal leadteki tv/fm kaart. Ostetud 2001 aastal ja pilt on ikka väga ilus kusjuures veel tavalise antenniga. Pilt on mul parem kui mu sony telekal. Aga olen ka kuulnud et mõnel ei näita ta teps mitte nii et võta siis kinni. Igatahes mulle meeldib tv kaart rohkem kui telekas ja kui sul on veel 19` monitor
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
28.01.2004 22:18:14
|
|
|
ufonaut21 kirjutas: |
Igatahes mulle meeldib tv kaart rohkem kui telekas ja kui sul on veel 19` monitor  |
Tuner Hauppage WIN/TV PCI telekaart (mono) ja LG 19" 915FT monitor, vaatamiseks D-Scaler. Haupaage enda soft on väga närune. Kuna suhteliselt vähe teleprogramme vaatan, ei oska suurest telekast puudust tunda. Pilt parem, kui nii mõnelgi keskmise kategooria telekal, mida näinud olen. Kahetsen vaid, et ostes raha kokku hoidsin ja stereokaarti ei raatsinud investeerida: oleks uhkem. Aga ühtki raadiokaarti, mis oma raha väärt oleks, pole veel kohanud.
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
29.01.2004 00:35:33
|
|
|
Mu omal ka raadio peal. Võtab kõiki raadiojaamu ja mis huvitav seda isegi siis kui tavaline musakeskus ei võta midagi kinni . Saan puldist vahetada raadiojaamu ja nii TV kui ka FM on stereo . Igati oma raha väärt pill on mul (maksis 1250EEK). Aga jah eks raadio helikvaliteet näiteks võrreldes musakeskusega on nati kehvem aga see oleneb ka sellest mis helikaardist sa TV/FM kaardi läbi lased ja softi kohapealt võiks ka viriseda aga kujundus on softil ok. RDS - i võiks ka toetada raadio no aga mida sa ka 1250 eegu eest enam tahta võid
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|