Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  mida võimaldavad TV- ja raadiokaart? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HSGold
HV veteran
HSGold

sõnum 22.12.2002 00:08:18 mida võimaldavad TV- ja raadiokaart? vasta tsitaadiga

Kui head on need kaks vidinat, ning kui ei ole kas siis tasub osta.(mis võimalused nendel on)
Andium
HV veteran

sõnum 22.12.2002 01:09:13 Re: TV ja raadio kaart vasta tsitaadiga

HSGold kirjutas:
Kui head on need kaks vidinat, ning kui ei ole kas siis tasub osta.(mis võimalused nendel on)

kas jutt käib mõnest kindlast tootest või lihtsalt üldisemalt.

Raadiokaart on suht mõttetu kui sinul on olemas kas nett või muusikakeskus.
Tv kaart on selles mõttes hea et sa saad siis arvutist filme suunata telekasse ja vastupidi. Vastupid pole nagu mõtet. Sa saad siis lindistada filme vastavalt kaardi ja masina võimetele. Sa saad kõike neid asju teha mida on võimalik telekaga ja isegi natsa veel. Kui on olemas DVD mängija filmid ning soovid videokassetide peale panan siis lihstalt pead videomaki sellega ühendama ning lindistama panema.
Rohkem nagu ei tulegi meelde
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Raitz
HV kasutaja
Raitz

sõnum 23.12.2002 10:47:30 vasta tsitaadiga

et siis täpsustaks, et minu teda odavatel isenditel küll sellist lisa pole et, voilaa TV kaardi kaudu film telekasse, see nagu üldjuhul ikka TV out pärusmaa..
et need soodsad kaardid oma hinda väärt ei ole, kallitega kogemused puuduvad...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Andium
HV veteran

sõnum 23.12.2002 12:13:33 vasta tsitaadiga

Raitz kirjutas:
et siis täpsustaks, et minu teda odavatel isenditel küll sellist lisa pole et, voilaa TV kaardi kaudu film telekasse, see nagu üldjuhul ikka TV out pärusmaa..
et need soodsad kaardid oma hinda väärt ei ole, kallitega kogemused puuduvad...

Vot seda ma ei tea kas kõikidel on see olemas aga ma rääksin üldisemas laastus. Endal oli ka üks vilets kaart aga see selleks. Ainuke kaart mida ma usaldan ja tean et on tegija on Hauppauge. Ise pole küll omanud seda aga juttude järgi ja sellest piisab.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
zimm
HV kasutaja
zimm

sõnum 23.12.2002 14:50:36 vasta tsitaadiga

mu sõber tahab sellist asja osta. asi selles, et kui kiiresti see peaks otsad andma?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 4
tagasi üles
johnnycl
HV vaatleja

sõnum 24.01.2004 14:19:44 vasta tsitaadiga

Küsimus selline, et millist proget on vaja, et videmakist olevat videokasseti infot kätte saada. Et tõmmata seda arvutisse ja pärast dvd le põletada viimane osa on kerge aga just seee kätte saamine MIS PROGEGA VHS-i ARVUTISSE SAAB.
tagasi üles
no9
Kreisi kasutaja
no9

sõnum 24.01.2004 14:22:31 vasta tsitaadiga

johnnycl kirjutas:
Küsimus selline, et millist proget on vaja, et videmakist olevat videokasseti infot kätte saada. Et tõmmata seda arvutisse ja pärast dvd le põletada viimane osa on kerge aga just seee kätte saamine MIS PROGEGA VHS-i ARVUTISSE SAAB.

N2ituseks virtualdub. Oleneb muidugi tvkaartist ja draiverist.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 27.01.2004 22:24:41 vasta tsitaadiga

Mul on endal leadteki tv/fm kaart. Ostetud 2001 aastal ja pilt on ikka väga ilus kusjuures veel tavalise antenniga. Pilt on mul parem kui mu sony telekal. Aga olen ka kuulnud et mõnel ei näita ta teps mitte nii et võta siis kinni. Igatahes mulle meeldib tv kaart rohkem kui telekas ja kui sul on veel 19` monitor thumbs_up.gif
minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2004 22:18:14 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
Igatahes mulle meeldib tv kaart rohkem kui telekas ja kui sul on veel 19` monitor thumbs_up.gif

Tuner Hauppage WIN/TV PCI telekaart (mono) ja LG 19" 915FT monitor, vaatamiseks D-Scaler. Haupaage enda soft on väga närune. Kuna suhteliselt vähe teleprogramme vaatan, ei oska suurest telekast puudust tunda. Pilt parem, kui nii mõnelgi keskmise kategooria telekal, mida näinud olen. Kahetsen vaid, et ostes raha kokku hoidsin ja stereokaarti ei raatsinud investeerida: oleks uhkem. Aga ühtki raadiokaarti, mis oma raha väärt oleks, pole veel kohanud.

ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 29.01.2004 00:35:33 vasta tsitaadiga

Mu omal ka raadio peal. Võtab kõiki raadiojaamu ja mis huvitav seda isegi siis kui tavaline musakeskus ei võta midagi kinni icon_eek.gif . Saan puldist vahetada raadiojaamu ja nii TV kui ka FM on stereo thumbs_up.gif . Igati oma raha väärt pill on mul (maksis 1250EEK). Aga jah eks raadio helikvaliteet näiteks võrreldes musakeskusega on nati kehvem aga see oleneb ka sellest mis helikaardist sa TV/FM kaardi läbi lased ja softi kohapealt võiks ka viriseda aga kujundus on softil ok. RDS - i võiks ka toetada raadio no aga mida sa ka 1250 eegu eest enam tahta võid icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  mida võimaldavad TV- ja raadiokaart?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.