Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Spott
HV Guru

|
14.08.2006 15:31:45
ATI 9100 kaart Windows XP-ga tööle |
|
|
Kas keegi Windowsi spets teeks mulle selgeks, kuidas ma saan ATI Radeon 9100 kaardi Windowsi all tööle?
Värske windowsi install ja win toppis oma draiverid tööle. Kuid nendega jookseb masin lihtsalt kokku.
SafeModes uninstallides draiverid on ainuke võimalus saada masin ilma bluescreenita tööle.
Kuid siis ei saa jälle ATI enda draivereid installida sest teatab, et VGA kontrollerit ei leitud. Laadigu ma kontroller tööle vaikimisi draiveritega. Nende vaikimisi draiveritega aga masin ei käivitu - jääb restarte tegema - või kui automaatsed restardid safe modes ära keelata, siis saan imetleda bluescreeni.
Käsitsi näidates kätte ATI tõmatud catalyst draiverid - ka ei õnnestu paigaldada.
Windows update - ei anna ka midagi - proovitud.
Kui keegi väidab nüüd, et vigane kaart - see ei ole ka õige. Kaart töötas ilusti, selles samas arvutis ATI draiveritega, samuti pole ühelgi Linuxi LiveCD-l probleeme ja kaart tuntakse ilusti ära.
Mäletan, et kunagi oli ka ilge kepp nende draiverite tööle saamisega ja windowsi näkku panemisega. Siis sai asi lahendatud kaasas olnud CD-l olevate draiveritega. Nüüd aga seda CD-d enam pole ja vana kõvaketas lendas õhtale....
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
14.08.2006 15:40:00
|
|
|
lase catalyst 4.12 peale või sellega ka jamab?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
14.08.2006 15:59:34
|
|
|
kust ma selle 4.12 saan? ATI lehelt leian ainult 6.7-e.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
14.08.2006 16:02:06
|
|
|
Spott kirjutas: |
kust ma selle 4.12 saan? ATI lehelt leian ainult 6.7-e. |
draiverite arhiiv ka seal ju olemas
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
14.08.2006 18:15:28
|
|
|
Lõpuks sain selle tööle. Tulgu veel keegi ütlema, et Windows on kasutajasõbralik
Määrasin lõpuks jõuga ühed suva ATI Radeon draiverid talle peale, tulin ülesse Enable VGA modes ja seal lasin ühed vanemad ATI draiverid talle peale. Ja kõik toimib nüüd ilusti.
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|