praegune kellaaeg 12.08.2025 17:19:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mrmuff
HV kasutaja

|
17.03.2006 22:36:37
Sony Trinitron monitoriga paar jama |
|
|
Sain hiljuti ühe sellise monitori ja sellel on ekraani ühest nurgast nagu mingi kiht maas: sealt paistab pilt natuke heledamalt ja igast peegeldused on kah paremini näha (sealt kus kiht peal on peegeldab lambipirn siniselt aga sealt kus kihti pole, valgelt)... nagu, et mis kiht see seal selline on? ja ma mõtlesin, et üritaks siis selle juba üleni maha hõõruda aga kas siis üldse tohiks seda enam kasutada?
Ja peale selle on veel selline asi, et üleval ja all mitte päris ääres jookseb mingi must (ühe piksli laiune vist) triip läbi
Üks pilt kah, kuidas see asi välja näeb. Hiire kursuri peal on see alumine triip, see on tegelt must aga pildile jäi uduselt kuna see on nii peen http://www.zone.ee/mrmuff/b_files/Trinitron.jpg
Et siis mis te asjast arvate
|
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
17.03.2006 22:50:16
|
|
|
Triip on sellest, et tegu trinitron monitoriga, neil ongi kaks sellist triipu ja see kiht seal peal peaks monitori ekraani kaitsmiseks ja peegelduste vähendamiseks olema. Sõber mul hõõrus oma monitoril selle kihi maha, monitor töötab ikka edasi, seega ma arvan, et midagi hullu ei juhtu.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
20.03.2006 01:16:30
|
|
|
mul oli sama jama ,hõõrusin selle kihi maha ja pilt poole selgem.muidugi silmadele hakkab rohkem.maha hõõrumiseks kasuta küürimisvahendit,millel oleksid plastistosakesed,muidu rikub klaasi ära.loe ennem pudelilt jutt läbi.aitas cif grem ,kõige odavam ja kõige efektiivsem.selge nigu kurat nüüd.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
21.03.2006 00:46:17
|
|
|
Üldiselt ei soovita seda kihti maha hõõruda.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas1
HV kasutaja
|
21.03.2006 12:49:23
|
|
|
Enamusel kineskoopmonitoridest ei kasutata kaitsekihti.See on sinna peale pandud peegelduste vähendamiseks.Kui kiht on juba osaliselt maas, siis on soovitatav ta üldse maha saada, sest see laiguline pilt, kui kohati paistab filter läbi ei kannata üldse kriitikat.Peegelduste vähendamiseks võib kasutada eraldi monitorifiltrit, odavaid kasutatud ekraanifiltreid oli KBKs, Kajaka4 Tondil.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|