praegune kellaaeg 22.06.2025 08:04:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mr.D
HV kasutaja
|
07.03.2006 17:30:02
Samsung 173p+'i DVI kaabel ei tööta ilmselt |
|
|
Sai ostetud paari kuu eest ülaltoodud monitor ja alguses puudus videokaart millel oleks olnud DVI sisend.
Nüüd hiljuti leidsin ühe sellise videokaardi ülesse (ati radeon 9200) ja sai proovitud DVI kaabliga monitori.
DVI augus ei ole viga, mis asetseb videokaardil, sest analoog kaabel üleminekuga DVI augus töötab ilusasti.
Paar sekundit töötas monitor korralikult, siis ilmusid vertikaalsed triibud (võibolla horisontaalsed, igastahes paremast äärest vasakusse) ja paari hetke pärast kadus pilt ära.
Kas viga on DVI kaablis või monitori jala sees asetsevas DVI väljundis (pole kindel kuidas seda nimetatakse)
Küsin selleks juhuks, et äkki kellelgi on sarnane probleem olnud ja mis lahenduseks leiti.
Ja milline on võimalus sellele monitorile garantiist asendus saada, sest minu teada 173p+\193p+ seeria tootmine lõpetati (asendati 770p ja 970p'ga)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
07.03.2006 18:09:33
|
|
|
proovi alguses teise kaabliga ja siis garantiisse. see mis seal vastu antakse, pole enam sinu mure. midagi halvamat nad anda ei tohi. kas saad parema või raha tagasi
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.03.2006 14:49:38
|
|
|
analoogüleminekuga ja dvi-kaabliga on 2 üsna eri asja siiski.
mõne teise arvuti küljes oled proovinud?
ja kui ongi katki, siis garantiis ilmselt vahetatakse vajalikud jupid seest ära lihtsalt.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mr.D
HV kasutaja
|
18.03.2006 00:12:37
|
|
|
londiste kirjutas: |
analoogüleminekuga ja dvi-kaabliga on 2 üsna eri asja siiski. |
Ma kasutasin üleminekut kindlaks tegemisel, et mu videokaardi DVI auk on ikka töökorras.
DVI-kaabel on täitsa töökorras.
Ilmselt viga monitori jala sees asuvates sisendites (või oli väljundites?), kui dvi-juhet suruda õrnalt vastu\väikese kallakuga hoida, siis pilt juskui tuleks tagasi, aga selle asemel, et täiesti ära kaob pilt, kui mitte midagi ei tee, hakkab pilt vilkuma ja ikkagi horisontaalsed triibud olemas.
Ega kellelgi ei juhtu olema infot selle vea kohta, et kas on tüüp viga või sattus mulle lihtsalt halb isend?
Järgmise nädala keskel läheb monitor garantiisse. (enne ei olnud võimalik)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|