praegune kellaaeg 20.06.2025 00:25:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kolt
HV vaatleja
|
15.02.2006 01:03:19
|
|
|
Sõbral oli kah kunagi enamvähem sama probleem. Mängimise ajal viskas pildi kotti ja ei aidanud muud kui reset nupp. Videokaart sama ATI Radeon 9550SE DVI. Käis ka garantiis (ORDIS), öeldi, et kaart korras. Kodus mängides sama probleem. Igal kord kui arvuti tööle pani, pidi ATI Catalyst Control Centeri uuesti installima, siis restart ja alles siis sai mängida. Sai jamatud mitu päeva ja siis selgus, et Microsoft .NET Framework oli vigane. Sai see vigane siis maha kustutatud koos ATI Catalyst Control Centeriga, ja uus .NET Framework installitud, seejärel uus Catalyst Control Center Package ja asi OK. Draiverid leiad siit: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293
|
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
15.02.2006 12:01:34
|
|
|
Kuidas ma muidu teada saaks kas see net frameworking on vigane ?
Ja kust seda unistallida ja uuesti installida saaks ?
Ja see catalyst control center ei tohiks mul vigane olla.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
15.02.2006 12:19:32
|
|
|
add or remove programs all on see net frameworks olemas,unistalli see ja tõmba ms kodukalt uus või ati kodukalt.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
03.03.2006 00:13:37
|
|
|
Teavitan , et minu videokaardi mure lõpuks lahenes peale tänast uurimist ja puurimist.
Sai siis proovitud kaarti ka teises arvuti kastis kus lasin uued ati driverid peale , sai siis mängitud mingi aeg seda ja viga ei ilmunud.
Võtsin kaardi välja ja pistsin teise arvuti kasti tagasi , siis ma mõtlesin , et ma proovin kolti soovitust , et lasen frameworki maha ja vanad driverid ja panen uued.
Sai siis vanad driverid ja net framework maha lastud ja uued peale lastud ja ati 6.2 ka.
Minu õnneks oli , et pärast väga pikka mängimist neid vigu ikka ei juhtunud ja saab täitsa korralikult mängida koguaeg.
Tänan kõiki inimesi kes viitsisid mind siin aidata.
Edit://
Mul on ikka jube piinlik seda teemat koguaeg üles tõsta aga see arvuti ajab mind vihale juba.
See probleem ikka ei lahenenud.
Jama siis selles , et ma sain mängida kuskil ühe päeva kui ma olin lasknud maha frameworki ja ati driverid ning järgmine päev hakkas täpselt sama jama.
Ainuke moodus kuidas saaks mängida natuke pikemat aega on lasta driverid ja framework maha uuesti peale panna ning see on suhteliselt tüütu.
Pärast seda saan ma mängida kuskil 12 tundi võibolla on rohkem või vähem täpselt ei tea seda aga kuskil nii see on (ja ma järjest ei mängi)
Mina enam aru ei saa mida edasi teha , kas asi on muidu siis kindlalt tarkvaras ?
Äkki on kellelgi midagi uut pakkuda mulle ette mida teha.
Tänud BTF.
Edit:// Kas tõesti keegi ei oska aidata ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|