praegune kellaaeg 21.06.2025 14:30:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sirius
HV kasutaja
|
01.03.2006 18:30:34
Videokaamerast arvutisse pilt ja pilt liiga tume |
|
|
Lasin kaamerast( sony dcr-trv19e) läbi firewire filmi arvutisse. Mingi 60 min ja raw avina, et hiljem saaks editida.
Probleem on nüüd selles, et filmisin suhteliselt hämaras, nimelt ühel sünnipäevapeol baaris, kaamera LCD peal näitas pilti ilusti aga nüüd kui ma tahan arvutis brightnessi tõsta teeb see pildi ikka väga kirveks.
On mingit ideed kuidas saaks brighntessi tõsta korralikul ilma, et contrastid täiesti ära kaoks? Peaks ju võimalik olema kui LCD peal näitas ilusti pilti.
help?
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix122
HV kasutaja
|
01.03.2006 18:35:04
|
|
|
Kaamera LCD brightnes põhjas ja arvuti monitoril maas? Korraliku programmi ka küll ei tea millega saaks brightnessi lisada nii et pilt jääb ilusaks. Kas ka väljas filmitud video jääb arvutis liiga tume?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
01.03.2006 19:52:28
|
|
|
raix122 kirjutas: |
Kaamera LCD brightnes põhjas ja arvuti monitoril maas? Korraliku programmi ka küll ei tea millega saaks brightnessi lisada nii et pilt jääb ilusaks. Kas ka väljas filmitud video jääb arvutis liiga tume? |
LCD brightness on täpselt keskel ja kui see miinimumi panna siis jääb täpselt sellien pilt nagu arvutis, tume selline. Monitori brightness on ok, ja kõik mida ma filmin mis ei ole väga hästi valgustatud jääb kuidagi tume, ehhki lcd peal näitab ilusti.
Ma ei saagi selles aru, ainuke võimalus, et saada ülihead pilti oleks nagu päikese all filmimine, see ei ole loogiline
Ma proovin Abobe Premierega veel natuke jamada, heleduste ja contrastidega, kurat ma ei taha sellest videost ilma jääda, liiga palju häid asju jäi sinna peale
rääkimata sellest, kuidas ma seletan plikale, et tema 18 sünnipäeva video on tuksis
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|