Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videokaamerast arvutisse pilt ja pilt liiga tume märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sirius
HV kasutaja

sõnum 01.03.2006 18:30:34 Videokaamerast arvutisse pilt ja pilt liiga tume vasta tsitaadiga

Lasin kaamerast( sony dcr-trv19e) läbi firewire filmi arvutisse. Mingi 60 min ja raw avina, et hiljem saaks editida.
Probleem on nüüd selles, et filmisin suhteliselt hämaras, nimelt ühel sünnipäevapeol baaris, kaamera LCD peal näitas pilti ilusti aga nüüd kui ma tahan arvutis brightnessi tõsta teeb see pildi ikka väga kirveks.
On mingit ideed kuidas saaks brighntessi tõsta korralikul ilma, et contrastid täiesti ära kaoks? Peaks ju võimalik olema kui LCD peal näitas ilusti pilti. icon_confused.gif
help?
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raix122
HV kasutaja

sõnum 01.03.2006 18:35:04 vasta tsitaadiga

Kaamera LCD brightnes põhjas ja arvuti monitoril maas? Korraliku programmi ka küll ei tea millega saaks brightnessi lisada nii et pilt jääb ilusaks. Kas ka väljas filmitud video jääb arvutis liiga tume?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 01.03.2006 19:52:28 vasta tsitaadiga

raix122 kirjutas:
Kaamera LCD brightnes põhjas ja arvuti monitoril maas? Korraliku programmi ka küll ei tea millega saaks brightnessi lisada nii et pilt jääb ilusaks. Kas ka väljas filmitud video jääb arvutis liiga tume?

LCD brightness on täpselt keskel ja kui see miinimumi panna siis jääb täpselt sellien pilt nagu arvutis, tume selline. Monitori brightness on ok, ja kõik mida ma filmin mis ei ole väga hästi valgustatud jääb kuidagi tume, ehhki lcd peal näitab ilusti.
Ma ei saagi selles aru, ainuke võimalus, et saada ülihead pilti oleks nagu päikese all filmimine, see ei ole loogiline icon_confused.gif
Ma proovin Abobe Premierega veel natuke jamada, heleduste ja contrastidega, kurat ma ei taha sellest videost ilma jääda, liiga palju häid asju jäi sinna peale icon_smile.gif
rääkimata sellest, kuidas ma seletan plikale, et tema 18 sünnipäeva video on tuksis icon_sad.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videokaamerast arvutisse pilt ja pilt liiga tume
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.