praegune kellaaeg 19.06.2025 20:47:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draax
HV veteran

|
14.02.2006 22:19:07
Monitor Out of Range |
|
|
Monitoriga selline kala, et viskab mõnedes mängudes (mitte kõigis) kohe käivitamisel ette sinise kastikese kirjaga:
Out of range
75,9 kHz 60Hz
Monitoriks LCD 17" LG 1751SQ, jookseb 1280x1024@60Hz peal (max 75Hz) ja graafikakaardiks 6600GT
peal nVidia uuemad draiverid
Et siis... mida teha sellise asja vastu?
Ma olen aru saanud et mäng surub oma default settingud peale mis monitorile väga vastukarva on... aga kuidas neid kuskilt maha keerata? nVidia draiverite ja reso settinguid uurides näib, et monitori scan rate on mul muidu 63,98kHz ja seda nrit suuremaks venitada ei anna (üritasin ja arvuti pangestus )
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.02.2006 22:31:49
|
|
|
Sunni oma monitor igas graafikamoodis 60Hz peale ning ära mitte üritagi kõrgemaid hertse. LCD'd pole valdavalt rohkemaks ette nähtud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
14.02.2006 22:35:38
|
|
|
force nv draiveritest asi 60hz peale
või kasuta vastavat proget(näiteks reforce)
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
15.02.2006 21:58:08
|
|
|
Ei aita
Proovisin refreshlocki ja reforcei', kumbki ei aita... probleem tundub olevat mitte Hzides vaid kHzides (s.t. scan rate mitte refresh rate), et siis 75,9 kHz jääb 60Hz juures kättesaamatuks
Edit: nii, tuleb välja nagu ikka tihti, et "ise küsin - ise vastan" las siis teised õpivad minu vigadest
Antud juhul aitas siis selline asi, et võtsin nVidia settingutest "Display mode timingu" ning sealt linnukese ära lause eest, mis teatas "enable doublescan for lower resolution modes"
Ja sain mängu tööle
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|