Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  ASRock 939Dual-SATA2 AGP 8x, PCI-E 16x, M2 !!! Kas tõesti iga arvuti omaniku unistus ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 08.01.2006 18:53:30 vasta tsitaadiga

nii nagu mina internetist loen, on minu epoxil (nf4u) täpselt sama heli ja senimaani küll ei oska kurta.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CommandsRef
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2006 10:48:49 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
CommandsRef kirjutas:
Hitachi SATA II kõvaketast ei tohi SATAII porti panna, arvuti hakkab pangestuma. Ma ei tea, kas see on BIOSi või draiveri viga. SATA I pesas on OK.

kas Hitachi SATA-II ketas ikka töötas SATA-II mode-s? asi selles, et kõik Hitachi SATA-II kettad töötavad alguses vaikimisi (just compatibility pärast) SATA-I mode-s ja Hitachi kodukalt tuleb tõmmata vaastav utility millega buudid üles ja määrad ketta BIOS-ist SATA-II alles. icon_wink.gif
sel plaadil töötab SATA-II täiesti normaalselt.

Kui ma õigesti mäletan, siis oli mu Hitachi tehasest tulles juba SATA II moodis. Aga see selleks. Ma ei ole ainuke, kellel Hitachi SATAII kettaga probleeme on, imelikul kombel teiste ketastega polevat probleeme olnud. Kui sa ütled, et sul Hitachi SATA II ketas vastavas pordis toimib, siis ütled ehk ka, millise BIOSi ja millise draiveriga?

tsitaat:
Huvitav, ühes ülevaates hinnati heli paremaks Nforce4 peal olevast Realteki helist.

Seda ülevaadet olen minagi kunagi lugenud. Aga konkreetne kasutatav isend käitus igatahes kehvemini. Mängudes ragiseb väga ebameeldivalt.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 09.01.2006 16:34:03 vasta tsitaadiga

Tundub rohekm selline plaat olevat: Jack of all trades, master of none icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 09.01.2006 18:12:50 vasta tsitaadiga

MitchriX kirjutas:
Tundub rohekm selline plaat olevat: Jack of all trades, master of none icon_biggrin.gif

Kui ma sellest väljendist õieti aru sain siis, emaplaadi kaitseks ma ütlen, et siiski tegemist on korraliku platega, clokijale ja entusastile jah tõesti ei sobi, kuna pole võimalusi niipalju aga sellele, kes otsib hea hinna/kvaliteedi suhtega ülemineku plaati siis selles osas ta pettuma ei pea.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 09.01.2006 19:52:47 vasta tsitaadiga

CommandsRef kirjutas:
Skeptik kirjutas:
CommandsRef kirjutas:
Hitachi SATA II kõvaketast ei tohi SATAII porti panna, arvuti hakkab pangestuma. Ma ei tea, kas see on BIOSi või draiveri viga. SATA I pesas on OK.

kas Hitachi SATA-II ketas ikka töötas SATA-II mode-s? asi selles, et kõik Hitachi SATA-II kettad töötavad alguses vaikimisi (just compatibility pärast) SATA-I mode-s ja Hitachi kodukalt tuleb tõmmata vaastav utility millega buudid üles ja määrad ketta BIOS-ist SATA-II alles. icon_wink.gif
sel plaadil töötab SATA-II täiesti normaalselt.

Kui ma õigesti mäletan, siis oli mu Hitachi tehasest tulles juba SATA II moodis. Aga see selleks. Ma ei ole ainuke, kellel Hitachi SATAII kettaga probleeme on, imelikul kombel teiste ketastega polevat probleeme olnud. Kui sa ütled, et sul Hitachi SATA II ketas vastavas pordis toimib, siis ütled ehk ka, millise BIOSi ja millise draiveriga?

tsitaat:
Huvitav, ühes ülevaates hinnati heli paremaks Nforce4 peal olevast Realteki helist.

Seda ülevaadet olen minagi kunagi lugenud. Aga konkreetne kasutatav isend käitus igatahes kehvemini. Mängudes ragiseb väga ebameeldivalt.

BIOS-i peast ei tea, aga nii nagu ta tehasest tuleb ja ei vaja mingit draiverit (Win XP SP2)

tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 21.01.2006 14:45:30 vasta tsitaadiga

Vabandan,et tõstan vana teema uuesti üless,aga kas selle emaplaadil saab panna nii pci-e graafikakaardi,kuid samas on võimalik ka panan agp*8 graafikakaart?Ja kas sellist proset saab siia panna-AMD ATHLON 64 3200+ S939 BOX VENICE?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 21.01.2006 15:04:09 vasta tsitaadiga

prigo kirjutas:
Vabandan,et tõstan vana teema uuesti üless,aga kas selle emaplaadil saab panna nii pci-e graafikakaardi,kuid samas on võimalik ka panan agp*8 graafikakaart?Ja kas sellist proset saab siia panna-AMD ATHLON 64 3200+ S939 BOX VENICE?

sobivad kõik soc 939 prosed, kas kahte videot korraga ka kasutada saab? ei tea, loe manuali
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 21.01.2006 15:31:28 vasta tsitaadiga

Ei ma ei mõelnud et kas saab kahte videokat kasutada korraga.Aga niiet mul praegu nagu 6600gt agp*8olemas et ei tahaks kohe uut osta.Et saan selle emaga praegu seda kasutada ja tulevikus mingi pci-e kaardi sisse panna nt.7800gtx? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2006 15:34:13 vasta tsitaadiga

jah saab thumbs_up.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 21.01.2006 15:58:52 vasta tsitaadiga

Vapsee hea.Ma varem ei teadnudgi et on olemas selline emaplaat icon_wink.gif niiet see tuleks siis varsti dr.peebust ära tellida.
tagasi üles
spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2006 16:12:04 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan siis Hitachi kettaga SATAII pordis pangestub. Et kas siis teised kettad ka pangestuvad või on see ainult Hitachi viga?

tsitaat:

Kui ma õigesti mäletan, siis oli mu Hitachi tehasest tulles juba SATA II moodis. Aga see selleks. Ma ei ole ainuke, kellel Hitachi SATAII kettaga probleeme on, imelikul kombel teiste ketastega polevat probleeme olnud

viimati muutis spekti 21.01.2006 17:01:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 21.01.2006 16:52:02 vasta tsitaadiga

Stakeknife kirjutas:
Nagu ma aru saan siis Hitachi kettaga selline mure või võib ka kõigiga esineda?

Mis mure? icon_rolleyes.gif

prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 21.01.2006 20:09:32 vasta tsitaadiga

Oota,mul ka ju hitachi ketas,et hakkab pangestuma.Aga mul ei ole sata2 niiet probleemi ei tule?
tagasi üles
CommandsRef
HV kasutaja

sõnum 26.01.2006 14:19:42 vasta tsitaadiga

prigo kirjutas:
Oota,mul ka ju hitachi ketas,et hakkab pangestuma.Aga mul ei ole sata2 niiet probleemi ei tule?

Sinna SATA-II ühenduspessa soovitatakse panna AINULT SATA-II ketast (ehk SATA 3Gb/s nagu korrektsem olevat). Teistesse SATA pesadesse siis SATA-I (moodis) töötavad kettad. SATA-II käib läbi JMicroni kontrolleri, mis PCIe siinil; SATA-I aga läbi lõunasilla.

Plaadil oli vahepeal originaal bios 1.50 peal ja siis käis ver2.07 draiveriga SATA-II peal ilusti. Ühest hetkest enam ei käinud, võimalik seostada sellega, et peale sai betabios4 (millega sai aga CnQ peal pinge 1.1V, originaaliga 1.1V ei saanud). Kas jama põhjustas betabios, ma ei tea. Igatahes käib ketas jälle SATA-I moodis ja läbi lõunasilla ning kiirusevahet ei märka ka testprogedega.

Samas jäi silma (ilmselt ocworkbenchist), et keegi oli ka oma Maxtoriga hädas. Aga uurib see, kes teada tahab.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 01.02.2006 04:04:31 vasta tsitaadiga

Minu isiklikud tähelepanekud plaadi suhtes:

Integreeritud heli on sellel plaadil tõesti alla igasugust arvestust! Iga hiireliigutuse ja kõvaketta tõmblemisega kaasneb wooferist madal tümin... heli ise on elutu ja tuim. Siin aitab ainult eraldi helikaart. Audigyga pole mingeid häireid.
IDE, SATA ja flopi pistikud on väga imelikus kohas... tavalise ATX korpuse puhul on tõsine tegu, et vajamineva pikkusega IDE kaablit leida. Nimelt CD ROM i puhul on vaja korpuse kõrgusele vastavt kaablit. Normaalse kaabli pikkusest ei piisa...
Samuti jäävad pistikud ette siis kui avutisse on vaja panna rohkem kui 2 kõvaketast. Minu korpuste puhul on see võimatu! IDE ja SATA pistikud jäävad otse vastu alumisi kettapesasid. Ma ei tea, milline jahupea otsustas need pistikud just nii paigutada... väga ajuvaba!
Kuid teisest küljest... vist on see tingitud plaadi eripärast, nimelt põhja ja lõunasilla unikaalsusest. Lõunasild on vanemat tüüpi siinide (PCI, AGP, IDE) ja põhjasild uuema (PCI-E) jaoks. Sellst tulenevalt on IDE pistikud allpool kui tavaliselt harjutud on.

Rohkem puudusi sellel plaadil ei ole! Kõik ülejäänu on väga hea, eriti hinda silmas pidades. Väike lihtne voltmod plaadi kallal ja mod BIOS aitavad isegi klokkijatel kätt harjutada.
Pluss unikaalsus. Mulle meeldivad unikaalsed emaplaadid! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 01.02.2006 10:02:23 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Minu isiklikud tähelepanekud plaadi suhtes:

Integreeritud heli on sellel plaadil tõesti alla igasugust arvestust! Iga hiireliigutuse ja kõvaketta tõmblemisega kaasneb wooferist madal tümin... heli ise on elutu ja tuim. Siin aitab ainult eraldi helikaart. Audigyga pole mingeid häireid.
IDE, SATA ja flopi pistikud on väga imelikus kohas... tavalise ATX korpuse puhul on tõsine tegu, et vajamineva pikkusega IDE kaablit leida. Nimelt CD ROM i puhul on vaja korpuse kõrgusele vastavt kaablit. Normaalse kaabli pikkusest ei piisa...
Samuti jäävad pistikud ette siis kui avutisse on vaja panna rohkem kui 2 kõvaketast. Minu korpuste puhul on see võimatu! IDE ja SATA pistikud jäävad otse vastu alumisi kettapesasid. Ma ei tea, milline jahupea otsustas need pistikud just nii paigutada... väga ajuvaba!
Kuid teisest küljest... vist on see tingitud plaadi eripärast, nimelt põhja ja lõunasilla unikaalsusest. Lõunasild on vanemat tüüpi siinide (PCI, AGP, IDE) ja põhjasild uuema (PCI-E) jaoks. Sellst tulenevalt on IDE pistikud allpool kui tavaliselt harjutud on.

Rohkem puudusi sellel plaadil ei ole! Kõik ülejäänu on väga hea, eriti hinda silmas pidades. Väike lihtne voltmod plaadi kallal ja mod BIOS aitavad isegi klokkijatel kätt harjutada.
Pluss unikaalsus. Mulle meeldivad unikaalsed emaplaadid! icon_biggrin.gif

Millist korpust kasutad?

Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 01.02.2006 13:03:53 vasta tsitaadiga

weedstone kirjutas:
Millist korpust kasutad?

Codegen 6083 CA. 400W.
Veel proovisin VIKING V08 300W ATX korpust, sama lugu... pistikud jäävad ette. Nii IDE kui SATA omad.
Nii et valikuvõimalus olemas, kas kaablid või kettad... üks kahest! icon_biggrin.gif

weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 01.02.2006 15:04:09 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
weedstone kirjutas:
Millist korpust kasutad?

Codegen 6083 CA. 400W.
Veel proovisin VIKING V08 300W ATX korpust, sama lugu... pistikud jäävad ette. Nii IDE kui SATA omad.
Nii et valikuvõimalus olemas, kas kaablid või kettad... üks kahest! icon_biggrin.gif

See väheke jama variant icon_confused.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  ASRock 939Dual-SATA2 AGP 8x, PCI-E 16x, M2 !!! Kas tõesti iga arvuti omaniku unistus ? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.