praegune kellaaeg 23.06.2025 09:32:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Skyline
HV kasutaja
|
16.09.2005 22:43:37
9600-ga probleem |
|
|
Sai ostetud uus kaart, radeon 9600 XT.Vana oli intrigeeritud.
Lasin kaardile plaadilt driverid peale, tegin resa kuid pilt oli vigane st. roosad täpikesed olid pildil.Siis trisin uued driverid, korra oli pilt hea, täiesti korras.Muutsin hertes ja muud vajalikku ja korraga viskas pildi korra mustaks ja pilt jälle roosa-kirju.Räägiti siis, siis et vanad vaja maha intallida, tegin seda.Restart tuli ka teha, kuid nüüd viskas täiesti pildi eest ära ehk must kast põmst.
Mõtlesin, et ah mis seal ikka, arvuti pahna täis ja teen üldse formati ja siis korras ka kaart.Oh imet, format tehtud, kaardi driverid peal, sama asi jätkub.Täiesti must pilt ees.Ei oska ka midagi teha Hetkel olen intrigeeritud kaardiga.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
19.09.2005 21:04:39
|
|
|
kaardi temperatuur?
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
07.12.2005 15:01:20
|
|
|
Mul on umbes samasugune probleem. Tahtsin proovida oma masinasse sõbra 9600 XT kaarti, esialgu oli pilt korras, aga nii kui ATI driverid peale panin, viskas pildi mustaks. Olen proovinud igasuguseid drivereid ja biosi settinguid, aga kaarti ikka tööle ei saa. Ilmselt on asi ikkagi viga suht rotikas emaplaadis (ECS 760-gx-m), millel on 8x AGP pesa olemas, aga suht naljaviluks, kuna mobo on mõeldud peamiselt kasutama sinna integreeritud Sis videokaarti.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
07.12.2005 16:20:22
|
|
|
oled proovinud erinevaid draiveriversioone ja safe-mode? võid ka ainult videokaarti üksi ilma PCI kaartideta proovida(kui neid muidugi on)
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
18.12.2005 11:34:26
|
|
|
klge, aga mul on ka ECS emaplaat, aga minul on nii, et kui Agp, kas 4x või 8x panen, siis on mängudes graafika vigane, aga kui Agp off peal jooksutada on kõik korras. Proovige, äkki aitab!!!
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|