praegune kellaaeg 23.06.2025 07:41:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NephiX
HV veteran
|
16.12.2005 00:54:45
Kuidas saab selline asi üldse võimalik olla! |
|
|
Niih teen Tanel-i arvates jälle ühe mõttetu teema (Tanel ära võta seda solvanguna ) aga asi tasub märkimist ära minu arust!!
Lugu siis selline et kodus kaks videot 9600pro ja ti4200
Hakkasin siis tvouti ühendama ja vaatasin et 9600pro taha juhe ei sobi, aga ti4200 sobis..seega ti4200 sisse ja asi hakkas funkama, pilt imelikult lainetas aga pidasin seda tv-out jamaks...ja kuna filmi oli vaadata kaugelt siis ei teinud asjast välja. Film vaadatud (pea 2h-d) hakkasin kasti kinni panema kui pahaaimamatult vaatasin lihtsalt videokaarti...ja mida ma nägin kaardi vendi toite juhe oli täiesti katki! ja vent ringi ei käinud! kaart mõnusalt tuline.
Olin ka seda liiga soojaks pidanud aga arvasin et jahutuse viga lihtsalt (kuna pilt oli väga korralik ka mängudes!) ja ei pööranud tähelepanu.
Aga lihtsalt kuidas saab üks videokaart töötada ilma ventikata(pean silmas ti4200-te jne ...mingi mingi gf1 )
radikas on ka üliüli väike seega ei saanud nagu asi selle peal kah elada.
Lihtsalt mulle tundub täitsa uskumatu lugu
Edit by taifunk: korraliku pealkirja oma postitusele ei oska jätkuvalt panna!
PS: Ära nüüd ainult Tanel'it ka süüdista.
viimati muutis NephiX 16.12.2005 08:04:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.12.2005 01:00:16
|
|
|
Ma pelasin oma FX5600u'ga millel oli peal passiivis presku inbox just hetk tagasi 4h jutti UT2004'a. Radikas oli kergelt kuum, vast ~50C juures. Pole see nii väga imelik midagi et su video nii hästi vastu pidas. 4200 peaks ju umbes 2-3x vähem soojust ka tootma kui mu kaart.
Kui see sul nii hästi kuuma talub siis võid ju proovida seda veidi üle kiirendada, mine tea mis tulemuse võid sellest välja pigistada.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
16.12.2005 01:03:12
|
|
|
ega ta maha ikka põle, jookseb kokku halvimal juhul, sel ju ihs peal corel
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
NephiX
HV veteran
|
16.12.2005 01:05:42
|
|
|
võtsin just radika pealt ära... ime pole...suur hunnik termopastat vaatas vastu, eelmine kasutaja vist liiale läinud
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
2 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|