Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Aidake palun kraane koomale keerata! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rebits
HV vaatleja

sõnum 13.12.2005 05:35:14 Aidake palun kraane koomale keerata! vasta tsitaadiga

Kas keegi õpetaks mind pisut XP tulemüüri dimmima, et keeraks mittevajalikud asjad kinni ...aga ma ei tea ju mida võib ja mida mitte täpselt - kuhu linnukesed ja kuhu mitte??? icon_cry.gif Abile lootma jäädes: õnnetu teletups
...näiteks Windows Firewall nn "Exeptions"-tab: (?kuhu linnukesed märkida ja kuhu mitte?) "file,printersharing" pole vaja aga mida teeb näiteks "Microsoft Directplay8 Server" ... kes oskab lugemiseks-õppimiseks õigeid viiteid pakkuda...oleks tore kui eestikeelseid. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Silver?!
HV veteran

sõnum 13.12.2005 10:56:54 vasta tsitaadiga

Aga palun http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/learnmore/icf.mspx

(ma ei usu et saa eeski keeles midagi asjalikku leidad)

Seal peaks ju kõik sisendevad ühendused juba vaikimisi kinni olema. Väljaarvatud muidugi need, mida ise lubanud oled.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rebits
HV vaatleja

sõnum 15.12.2005 00:29:46 vasta tsitaadiga

aitäh lingi eest... aga mnjah ingliskeel on mulle küll tuttav aga tehniline spetsiifika selles keeles on "pirn" omaette.
praegu just tulin hoopis ise sellepeale et pisike "reset" (default) asjale teha ja ongi korras selle sp2 müüriga nüüd "promt"ib ta mulle igast uuest progest ja siis tean ju kah valida kas luban või mitte. Olge mõnsad varsti tuleb näärisokk...! beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Aidake palun kraane koomale keerata!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.