praegune kellaaeg 25.06.2025 00:54:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rebits
HV vaatleja
|
13.12.2005 05:35:14
Aidake palun kraane koomale keerata! |
|
|
Kas keegi õpetaks mind pisut XP tulemüüri dimmima, et keeraks mittevajalikud asjad kinni ...aga ma ei tea ju mida võib ja mida mitte täpselt - kuhu linnukesed ja kuhu mitte??? Abile lootma jäädes: õnnetu teletups
...näiteks Windows Firewall nn "Exeptions"-tab: (?kuhu linnukesed märkida ja kuhu mitte?) "file,printersharing" pole vaja aga mida teeb näiteks "Microsoft Directplay8 Server" ... kes oskab lugemiseks-õppimiseks õigeid viiteid pakkuda...oleks tore kui eestikeelseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
15.12.2005 00:29:46
|
|
|
aitäh lingi eest... aga mnjah ingliskeel on mulle küll tuttav aga tehniline spetsiifika selles keeles on "pirn" omaette.
praegu just tulin hoopis ise sellepeale et pisike "reset" (default) asjale teha ja ongi korras selle sp2 müüriga nüüd "promt"ib ta mulle igast uuest progest ja siis tean ju kah valida kas luban või mitte. Olge mõnsad varsti tuleb näärisokk...!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|