Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vaenlane
HV kasutaja
|
28.11.2005 13:28:39
Kuvari asemel TV |
|
|
plaan teha oma lauaarvutist selline multimeediakalduvustega, aga ka tihti tööarvutina kasutatav masin. kuna tal veel molu puudub, ja nii tv ja kuvarit korraga osta pole finantsi ja ega neid ka korraga kuhugi tuppa paigutada ka pole, siis tekkis selline küsimus: kas tv on kuvarina kasutatav rahuldaval tasemel, kui on siis mida peaks tv ostmisel jälgima (siiani on plaan osta 100Hz ja 73cm diagonaaliga tv).
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
as1
HV vaatleja
|
28.11.2005 13:55:04
|
|
|
Ei ole. Oman ise 32 tollist Sony telekat. Pilt on ikka tunduvalt viletsam kui monitoris.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.11.2005 14:12:43
|
|
|
Mine poodi ja ürita mõnd telekat vaadata 50-100cm kauguselt mõni minut järjest ning seejärel proovi sama asja monitoriga. Peaksid isegi vahest aru saama.
Mina soovitaks osta hoopis mõne suurema monitori. Telekana on küll suht pisike, 20" = 51cm kuid hädapärast kuni korraliku teleka ostmiseni peaks hakkama saama.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
30.11.2005 22:54:57
|
|
|
teine võimalus oleks osta LCD TV, aga paraku finants vist ei luba nagu ma aru saan?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaenlane
HV kasutaja
|
01.12.2005 15:41:45
|
|
|
ei luba küll, samas olen vaadanud neid LCD tv-sid, millegipärast on neil suht jama reso, või on see nii ainult tv vaatamise puhul?
olen otsustanud ikka suurema kuvari kasuks+ tv-kaart
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|