Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Pilt ei tule monitori märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
m666k
HV vaatleja
m666k

sõnum 28.11.2005 21:50:43 Pilt ei tule monitori vasta tsitaadiga

Monitoriks on LG Flatron L1730P, mis pole veel aastagi vana.
See probleem esines mul esimest korda umbes 7 kuud tagasi, siis teinekord kuu aega tagasi ja nüüd täna hommikul jällegi ei jõua pilt arvutist monitorini. Monitor võtab korraks rohelise tulukese ette ja näitab seda oma Flatroni pilti ning siis läheb mustaks ja tuluke kollaseks. Eelmistel kordadel on läinud ise korda peale paaritunnist vooluvõrgust väljas olekut, aga praegu nagu ei lähe enam. Ja ma olen ka kõik juhtmed proovinud lahti ühendada.

Ma olen mõelnud, et kas see siis tõesti võib olla midagi ülekuumenemisega seotud. Ei oska nagu öelda kah midagi mis teisiti oleksin teind, enne kui monitor katki läks(loodetavasti ajutiselt jälle)

Windowsiga on kõik korras, logib kenasti sisse ära ja saan isegi avada seal pimesi mingeid asju.

Tahaks nüüd teie soovitusi või teooriaid selle asja suhtes, et kas on arvuti- või monitoripoolne viga ja et kas peaksin ootama kuni ta jälle korda läheb või viima garantiise ja kas mul on garantiistki suurt loota, sest nii harvaesinev viga ei saa ju tähendada, et monitor tuksis oleks.

// Sain jällegi korda. Võtsin kapist ühe teise otsikuga juhtme ja hakkasin seda kasutama.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Pilt ei tule monitori
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.