Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas lapakal on võimalik videokaarti vahetada? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aigu007
HV kasutaja

sõnum 24.11.2005 23:28:42 Kas lapakal on võimalik videokaarti vahetada? vasta tsitaadiga

Niisiis selline kysimus tekkis vaieldes oma õega, ett Tema ütles, et nüüd ostis lapaka millel on Ati radeon x200 video ja et vahetab selle välja parema vastu. Mina vastasin et ei saa, see siiski integreeritud nagu lapakatele kombeks. Kuidas lood on?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erkinem
HV Guru
erkinem

sõnum 24.11.2005 23:46:29 vasta tsitaadiga

Kui see int. video, siis muidugi ei saa vahetada, kui poolt sisu ei taha välja vahetada...
Targemad parandage kui eksin.
Ja üldse ei ole mõtet osta läpparit, kui tahetakse videot hakata vahetama. Siis kohe osta võimsama videoga läppar.
Kommentaarid: 329 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 284
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.11.2005 23:21:56 vasta tsitaadiga

väga haruldased on läpakad millel saab videot vahetada ja see ka üsna kallis lõbu. seega jääb ära
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 26.11.2005 03:53:57 Re: Kas lapakal on võimalik videokaarti vahetada? vasta tsitaadiga

aigu007 kirjutas:
... Ati radeon x200 video ...
krt, seda teab, mulle tundub ka, et inegreeritud ja kasutab veel arvuti töömälu. Olen ise ka püüdnud selgusele jõuda, mis loom see sama kaardiga HP 6125 on, aga pole veel kindlat vastust leidnud ... Viskasin ta oma läpakate jälgimise listist välja liiga lagja video jõudluse pärast.
Aga sama küsimus tekkis kui hakkasin SAMSUNG NP-X20 jälgi ajama ONOFF reklaami järgi ...
kui siis hoolikalt lugeda, avastasin et neid kahe erineva videoga, hindu uurides tuleb vaheks ~5k.-, tegelikult on vähe rohkem rammi ja hdd-d ka
Coupled to this are high performance Intel GMA 900 or ATI Mobility Radeon X600 PCI-Express graphics accelerators
Siit siis küss, et kuidas seal see asi lahendatud? Kas tõesti nende graafikakaartide hinnavahe võib nii suur olla, või on ka teine emaplaat?
Ma olen siiamaani arvanud, et Intel GMA 900 on integreeritud ja kasutab arvuti töömälu ...
Läpakas hakkas mulle leitud andmete põhjal meeldima: hea korpus (magneesium mis tõenäoliselt täidab ka jahutusradika ülesannet), video, kaal ...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2005 09:34:51 vasta tsitaadiga

pakun et ikka teine emaplaat
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.11.2005 16:08:28 vasta tsitaadiga

inteli video on ju põhjasilda integreeritud, ati oma aga eraldi, mispuhul on teine põhjasilla kiip üldse...
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas lapakal on võimalik videokaarti vahetada?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.