praegune kellaaeg 25.06.2025 17:39:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tort
HV vaatleja
|
22.11.2005 18:52:14
Monitori (TV) puhastamine suruõhuga |
|
|
Otseselt sellist teemat ei leidnud. Igastahes, oleks vaja tavalist TV-d seest suruõhuga puhastada, ta peaks vist tehnoloogiliselt monitoriga samalaadne olema. Kunagi aga kuulsin, et TV on seest voolu all veel pikka aega pärast juhtme seinast välja tõmbamist. Mulle tundub see purgis müüdav suruõhk ka nagu natuke niiske ja purk metallist, et kuidas arvate, kas ja mis aja pärast tohib seda sinna lasta?
Aitäh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
22.11.2005 19:41:01
|
|
|
see suru6hk pole niiske vaid veeldunud sest on purgis surve all ja minu teada veeldatud gaasid (O2, N2, CO2) ei tohiks voolu juhtida
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tort
HV vaatleja
|
23.11.2005 14:09:24
|
|
|
Selged pildid. Eks ma siis proovin ära. Aitähh info eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|