Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
moby18
HV vaatleja
|
10.10.2005 15:23:59
TV-FM kaart AVerTV Studio 303P |
|
|
link :: Kaardi andmed
Mure selline, et arvutist telekat vaadates pilt ja kõik muu peale hääle hangub! Mõnikord saab 5min, mõnikord 15min, vaadata olen ka 60min saanud vaadata. Raadio töötab laitmatult.
Kas on kellelgi kogemusi? Kas viga võib olla kaardis või softis?
Moby18
|
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
11.10.2005 13:32:18
|
|
|
Endal oli analoogne jama Leadteki TV2000 xp expert kaardiga. Mässasin ja mässasin ja selgus, et asi oli mäludes. Algselt oli TwinMos 2*256Mb serial modes ja timingud ka üles krutitud. Aga siis ostsin mingi ülikirve Kingstoni 512Mb mälu juurde (KVR400X64C3AK2/512 valueram 1800 EEK/tk). See pani asja korralikult tööle. Mingeid hangumisi enam ei esinenud pärast seda. Muidu hangus tv kaart (ja muidugi kõik muu ka) lindistama pannes ja siis kui raadio peale ümber lülitada.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
moby18
HV vaatleja
|
13.10.2005 18:37:31
|
|
|
Mul mälu 2x512MB kokku 1GB kas tõesti vähe?! Tootja nõuab vaid 128MB!
Saatsin tootjale tema kodukalt info probleemi kohta ja kirjas oli, et vastavad 72 tunni jooksul!
Varsti hakkab aeg otsa lõppema eks ma annan teada kas ja mis vastuse sain!
|
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
13.10.2005 21:27:29
|
|
|
Ei värk pole mitte mälumahus vaid mälu stabiilsuses. Võimalik , et videokaardile ei kõlba mälu "taimingud".
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
moby18
HV vaatleja
|
13.10.2005 22:44:04
|
|
|
"taiming" midagi uut minu jaoks
mis ma tegema peaks? kas saab kuidagi kontrollida, testida?
Mälud peaksid Kingstoni omad olema!
|
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
14.10.2005 10:53:28
|
|
|
Ega ma ka pole eriline spetsialist neid "taiminguid" seletama. Põhimõtteliselt biosest peaks vaatama mis sagedused ja latentsused on mäludele ette antud. Aga kuigi ise muutsin neid numbreid koguaeg ei andnud see tv kaardi hangumisele olulist tulemust ikkagi. Mure kadus kui ostsin juurde lihtsalt teist tüüpi mälu. See ülikallis Kingston on nimelt mõeldud single'na (single mode) töötama. So. ei toeta serialina (dual mode) töötamist kui teine samasugune juures oleks.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
moby18
HV vaatleja
|
25.10.2005 13:08:06
|
|
|
ma praegu hakkasin mõtlema, et alguses oli nagu ok vaadata aga ma mingi aeg update-sin arvutis drivereid ja vist ka tv-kaardi omale sai update tehtud, ma praegu ei ole õige arvuti taga ja ei saa kontrollida aga kui kontrollitud postitan siis uue teksti
Driverile roll back ja asi funkab!
Tundub, et ei maksa alati drivereid updatema hakata kui asi toimib!!!
Sain ka tootjalt vastuse küll mitte 72 tunni jooksul aga sain ja soovitasid samuti vana driverit kasutada!
Vastus oli ok aga kahjuks jõudsin enne nende vastust roll backiga asjad korda saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|